18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toals Bookmakers werkt samen met Irish FA

Tim Giesbers

Toals Bookmakers heeft een partnerschap afgesloten met de Noord-Ierse voetbalbond Irish FA. Door de overeenkomst wordt Toals de officiële bookmaker van de nationale voetbalelftallen van Noord-Ierland en van de bekertoernooien Tennent’s Irish Cup en Match Intermediate Cup.

Het wedkantoor werd opgericht in 1932. Inmiddels heeft Toals Bookmakers meer dan 50 merken in heel Noord-Ierland en het bedrijf is fysiek aanwezig in alle counties van Noord-Ierland. Het familiebedrijf geeft aan dat het partnerschap met de Irish FA een gedeeld verlangen naar de groei in het voetbal symboliseert.

Ontwikkelen

Gary Toal, directeur bij Toals Bookmakers, geeft commentaar op het partnerschap met de Irish FA: “Dit is een spannende samenwerking en het past perfect in de strategie van het merk Toal. We zijn een lokaal bedrijf en we willen het voetbal in Noord-Ierland graag ondersteunen en mee laten ontwikkelen.”

“Door middel van het partnerschap krijgen we de kans om te investeren in het voetbal, ook op lokaal niveau in diverse plaatsen in het land. Als de grootste onafhankelijke bookmaker in Noord-Ierland kunnen we met de samenwerking met de Irish FA ons profiel in het land vergroten.”

Successen

Gareth Williamson, Business Development Manager van de Noord-Ierse voetbalbond, vult aan: “Ook wij als Irish FA zijn erg blij aan te kunnen kondigen dat we samen gaan werken met Toals. Het is een lokaal bedrijven met een sterke reputatie. Ook heeft het al vaker aangetoond te willen investeren in het voetbal.”

“Toals is een hele goede partner voor ons omdat het de visie van de Irish FA deelt over het laten groeien van het voetbal in het hele land. We kijken dan ook zeer uit naar de samenwerking in de komende jaren. Hopelijk kunnen we samen veel successen delen, zowel binnen als buiten de lijnen van het voetbalveld.”