18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

SBTech betreedt Georgische markt met Adjarabet

Tim Giesbers

SBTech heeft zijn services uitgebreid naar de Georgische markt met het uitrollen van de online bookmaker Adjarabet. Deze nieuwe website biedt een aantal producten aan, zoals ‘Pulse Bet’, ‘Action Betting’ en ‘Add2Bet’. Na Georgië wil SBTech ook zijn diensten aan gaan bieden in Armenië.

“Veelbelovende markten”

“We zijn enorm blij dat we actief kunnen zijn in een nieuwe markt”, vertelt commercieel directeur Andrew Cochrane van SBTech. “SBTech kijkt er enorm naar uit om Adjarabet te voorzien voor onze beste mobiele functies en onze maatregelen voor verantwoord wedden.”

“Georgië en Armenië zijn heel veelbelovende markten en we hebben er zin in om samen met Adjarabet een zo sterk en gelokaliseerd mogelijke sportwedsite op te zetten in deze landen”, aldus Cochrane.

“Leidende positie op markt”

Koba Davarashvili is CEO van Adjarabet en hij is ook erg tevreden: “We weten vrij zeker dat onze duizenden enthousiaste consumenten gaan genieten van de unieke markten en diensten die wij ze aan kunnen bieden.”

“Dit platform geeft ons de kans de leider te worden op de Georgische en Armeense sportwedmarkten. Zeker met het oog op het aanstaande WK in Rusland kunnen we onze internationale aspiraties kracht bijzetten.”