18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wolverhampton Wanderers – Leicester City voorspelling – wedden, quotes en tip 14 februari 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Wolverhampton Wanderers – Leicester City, Premier League
Aanvang: vrijdag 14 februari 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.77

De nummers negen en drie van de Premier League ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Wolverhampton Wanderers – Leicester City.

Dipje

Wolverhampton Wanderers leek aan het begin van het seizoen onderweg te zijn om een van de grote verrassingen van dit Premier League-seizoen te worden. De start was matig met drie gelijke spelen op rij, maar door tussen 15 september en 29 december maar één keer te verliezen, steeg Wolverhampton toch langzaamaan op de ranglijst.

Door een kort dipje (sinds kerst won Wolves maar één wedstrijd) is de club op de negende plek terechtgekomen. Een mooie notering, maar Wolves is niet langer de grote verrassing.

Het wordt pas echt opvallend als we een blik werpen op de prestaties van Wolverhampton Wanderers in de laatste acht wedstrijden, te beginnen met de 1-0-nederlaag tegen Liverpool op 29 december. In deze reeks won de club van coach Nuno namelijk alleen van Southampton (2-3). Verder werd vier keer verloren en driemaal gelijkgespeeld.

Tip: in vijf van deze acht duels werd maximaal twee keer gescoord. Wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ geeft een quote van 1.74.

Volhouden

Een tweede landstitel na de enorme stunt in het seizoen 2016/17 is natuurlijk een utopie, gezien de achterstand van liefst 24 punten op koploper Liverpool. Maar plaatsing voor de Champions League van volgend seizoen is wel degelijk een haalbare kaart. Hiervoor moet Leicester zorgen dat het bij de bovenste vier eindigt. Leicester hoeft slechts vol te houden want de huidige 49 punten zijn genoeg voor een derde plaats. De voorsprong op nummer vijf Tottenham? Tien punten.

Dan is het natuurlijk nog wel de vraag of het Leicester gaat lukken. Er zijn nog dertien competitiewedstrijden te spelen, waarin onder meer Manchester City, Tottenham Hotspur en Manchester United nog tegenstanders zijn. Recente verliespartijen tegen Southampton (1-2), Burnley (2-1) en Aston Villa (2-1) zijn pijnlijke resultaten.

Tip: je kunt wedden dat Leicester opnieuw verliest. Deze voorspelling heeft een quote van 2.45.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden is Leicester City licht in het voordeel, met drie overwinningen in de laatste zes ontmoetingen. Van de andere drie duels eindigden er twee in een Wolves-zege en één gelijk. Het doelsaldo is met 6-7 in het voordeel van Leicester.

De laatste Wolverhampton Wanderers – Leicester City was in januari vorig jaar, toen Wolves met 4-3 won.

Teamnieuws

Rúben Vinagre is niet beschikbaar voor Wolverhampton Wanderers, waar Adama Traoré mogelijk weer tijdig fit is voor dit duel. Willy Boly kan weer opgesteld worden door coach Nuno, die nog wel een keuze moet maken tussen Romain Saïss en Leander Dendoncker.

Leicester City moet het stellen zonder Wes Morgan, Nampalys Mendy, Daniel Amartey en Matty James, terwijl ook Wilfred Ndidi een vraagteken is. Mogelijk kiest coach Brendan Rodgers voor een vijfmansverdediging, waardoor Christian Fuchs een basisplaats zou krijgen.

Wolverhampton Wanderers – Leicester City tip

Wolverhampton Wanderers – Leicester City: niet bepaald een wedstrijd tussen teams in vorm. De grootste vraag is wie nu boven komt drijven. Feit is dat de verdediging van beide teams niet naar behoren presteert. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.77 bij Toto.

Wolverhampton Wanderers – Leicester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Wolverhampton Wanderers: 2.45
Gelijkspel: 3.15
Winst Leicester City: 2.80