18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Villarreal – FC Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 5 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Villarreal – FC Barcelona, La Liga
Aanvang: zondag 5 juli 2020, 22.00 uur
Beste wedtip: winst FC Barcelona
Bookmaker: Toto
Quote: 1.75

De Spaanse competitie gaat richting het einde. La Liga is toe aan speelronde 34 en daarin staan Villarreal en FC Barcelona tegenover elkaar. Het is het duel tussen de nummers twee (FC Barcelona) en zes (Villarreal). Dit is onze voorbeschouwing voor Villarreal – FC Barcelona.

Kans op meer

Villarreal staat momenteel op de vijfde plaats in de Spaanse competitie. Het haalde 54 punten uit 33 wedstrijden. Villarreal won 16 keer, speelde 6 keer gelijk en verloor 11 keer. Er is nog kans op meer, want de achterstand op nummer drie Atlético Madrid bedraagt op dit moment vijf punten. In totaal moeten er nog vijf wedstrijden gespeeld worden in de competitie.

Villarreal is de sinds de hervatting van La Liga nog altijd ongeslagen. Er werd vijf keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Zo bond het Celta de Vigo (0-1), RCD Mallorca (1-0), Granada CF (0-1), Valencia (2-0) en Real Betis (0-2) aan de zegekar. Tegen Sevilla werd er met 2-2 gelijkgespeeld.

Achterstand is groter

FC Barcelona moet aan de bak in de titelstrijd. Het zag de achterstand met koploper en tevens aartsrivaal Real Madrid oplopen tot vier punten. Barcelona staat nu tweede met 70 punten uit 33 wedstrijden. Er werd 21 keer gewonnen, 7 keer gelijkgespeeld en 5 keer verloren. Real Madrid staat met 74 punten op de eerste plaats.

Barcelona liep twee wedstrijden achter elkaar tegen puntverlies aan. Eerst was er het 2-2 gelijkspel tegen Celta de Vigo en vervolgens het 2-2 gelijkspel tegen Atlético Madrid. Tegen Celta kwam Barça twee keer op voorsprong, maar het zag de thuisploeg telkens langszij komen. Tegen Atlético was het precies hetzelfde verhaal. Ook hier kwam Barcelona twee keer aan de leiding, maar het moest vervolgens toezien hoe Atlético orde op zaken stelde.

Het is nu zaak dat Barcelona geen punten meer gaat morsen. Het heeft de titelstrijd al een tijdje niet meer in eigen hand en moet hopen op een misstap van Real.

Wat denken de bookmakers van Villarreal – FC Barcelona?

De bookmakers zien FC Barcelona als de grote favoriet voor de winst. Een Catalaanse overwinning staat gequoteerd op 1.75. Een overwinning van Villarreal staat gequoteerd op 4.05 en een gelijkspel op 3.80.

Terug in de tijd

Villarreal en FC Barcelona stonden dit seizoen al een keer eerder tegenover elkaar. Dat was op 24 september 2019. Barcelona kwam toen in eigen huis al na een kwartier op een 2-0 voorsprong. Antoine Griezmann en Arthur waren de doelpuntenmakers. Villarreal deed vlak voor rust iets terug via Santi Cazorla, maar verder dan 2-1 kwam het niet.

Teamnieuws

Villarreal is gewaarschuwd voor het scorend vermogen van de tegenstander. FC Barcelona wist het net dit seizoen al 74 keer te vinden en daarmee is het de meest scorende ploeg van de Spaanse competitie. Barça scoorde beduidend meer dan koploper Real. De Madrilenen wisten het net 61 keer te vinden. Villarreal scoorde 53 keer en is, naast FC Barcelona en Real Madrid, de meest scorende ploeg in La Liga.

Villarreal – FC Barcelona tip

Barcelona mag geen steken meer laten vallen in de strijd om het kampioenschap. Een uitwedstrijd bij Villarreal moet geen problemen opleveren, maar die ploeg draait wel degelijk een goed seizoen. Onze tip bij Villarreal – FC Barcelona is dat de bezoekers gaan winnen. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.75 bij Toto.

Villarreal – FC Barcelona La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Villarreal: 4.05
Gelijkspel: 3.80
Winst FC Barcelona: 1.75