18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

US Sassuolo – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 15 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: US Sassuolo – Juventus, Serie A
Aanvang: woensdag 15 juli 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 4.10

De Serie A gaat verder met speelronde 33 en daarin staan US Sassuolo en Juventus tegenover elkaar. Het is het duel tussen de nummers acht (Sassuolo) en één (Juventus). Dit is onze voorbeschouwing voor US Sassuolo – Juventus.

Achtste plaats

Voor Sassuolo lijkt er nog Europees voetbal in te zitten. De ploeg staat op het moment op de achtste plaats met 46 punten uit 32 wedstrijden. De afstand met de eerste ‘Europese plaats’ bedraagt op dit moment zes punten. Op deze zesde plaats staat Napoli met 52 punten uit 32 wedstrijden.

Sassuolo is bezig aan een goede reeks wedstrijden. Het boekte namelijk twee uitoverwinningen op een rij. Eerst versloeg het Bologna met 1-2 en vervolgens nummer twee Lazio met 1-2. De drie wedstrijden daarvoor gingen ook al niet verloren. Toen speelde het eerst met 3-3 gelijk tegen Hellas Verona en vervolgens won het van Fiorentina (1-3) en Lecce (4-2).

Titel binnen handbereik

De titel kan Juventus bijna niet meer ontgaan. Het staat op de eerste plaats met 76 punten uit 32 wedstrijden. Er werd 24 keer gewonnen, 4 keer gelijkgespeeld en 4 keer verloren. Het verschil met nummer twee Lazio bedraagt op dit moment acht punten.

Juventus liep de afgelopen twee wedstrijden averij op in de Serie A. Eerst verloor het met 4-2 van AC Milan. Juve stond nog met 0-2 voor in de tweede helft, maar gaf de wedstrijd helemaal uit handen. Vervolgens speelde het met 2-2 gelijk tegen Atalanta Bergamo. Het verschil van acht punten met Lazio lijkt vooralsnog ruim voldoende om de titel in de wacht te slepen.

Wat denken de bookmakers van US Sassuolo – Juventus?

Volgens de bookmakers is Juventus de favoriet voor de overwinning. Een overwinning van De Oude Dame heeft een quotering van 1.58. Een overwinning van Sassuolo staat gequoteerd op 4.95 en een gelijkspel op 4.10.

Terug in de tijd

De eerste ontmoeting tussen Sassuolo en Juventus stond op 1 december 2019 op het programma. Toen eindigde het duel in Turijn in een 2-2 gelijkspel. Na 47 minuten leidde Sassuolo met 1-2, maar het moest toezien hoe Cristiano Ronaldo vanaf de stip een punt redde voor Juventus.

Teamnieuws

Bij Sassuolo zijn er geen spelers afwezig of geblesseerd. Bij Juve daarentegen wel. Daar staan Sami Khedira en Mattia de Sciglio met blessures aan de kant. Khedira heeft problemen met de adductorspier en de Sciglio heeft een blessure aan de dijbeenspier.

US Sassuolo – Juventus tip

Juventus stevent af op de titel, maar mag geen fouten meer maken. Sassuolo is daarentegen bezig aan een goede reeks en heeft nog genoeg om voor te spelen. De eerste ontmoeting eindigde in een gelijkspel en Juventus won al twee wedstrijden op rij niet meer. Een gelijkspel lijkt ook een realistische voorspelling. Dat is ook onze tip bij dit duel. Die weddenschap heeft een quotering van 4.10 bij Toto.

US Sassuolo – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst US Sassuolo: 1.58
Gelijkspel: 4.10
Winst Juventus: 4.95