18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Ajax voorspelling – wedden, quotes en tip 30 april 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Ajax, Champions League
Aanvang: Dinsdag 30 april 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Dubbele kans Winst Ajax of X
Bookmaker: Toto
Quote: 1.48

Het avontuur van Ajax in de Champions League gaat deze week verder. Het speelt dinsdagavond tegen Tottenham Hotspur en dit duel zal al erg belangrijk zijn om door te gaan naar de finale. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Tottenham Hotspur – Ajax.

Niet goed in vorm

Het gaat de laatste weken wat minder bij Tottenham, want het wint weinig wedstrijden. In de afgelopen vier wedstrijden won het bijvoorbeeld maar één keer. Het verloor twee keer van Manchester City, won van Brighton en leed in het weekend voorafgaand aan dit treffen met Ajax een nederlaag tegen West Ham. Dat duel ging erg gelijk op en beide ploegen creëerden ongeveer evenveel kansen. Het enige verschil was dat West Ham wel wist te scoren en Tottenham niet – de wedstrijd eindigde daardoor in 0-1.
Ondanks de mindere resultaten zien de bookmakers de Engelse ploeg wel als favoriet tegen Ajax. Een overwinning van The Spurs heeft namelijk een quote van 2.41, terwijl een overwinning van de Amsterdammers een quotering van 2.85 heeft. Dat is natuurlijk wel een klein verschil. Ook moet hierbij worden opgemerkt dat de Spurs thuisspelen en Ajax uit. Voor de weddenschap ‘To qualify’ , dus het halen van de finale over twee wedstrijden, is Ajax bij Toto de favoriet met een 1.81 quotering (Spurs 1.90).

Tot nu toe goed presterend in drukke weken

Ajax speelt erg veel wedstrijden de laatste tijd en het blijft altijd even afwachten of dit in het nadeel van een club gaat werken. Bij de Amsterdammers lijkt dat momenteel nog niet het geval, want het blijft winnen. Het staat nu dan ook nog steeds aan kop in de Eredivisie, daarnaast staat het in de finale van de KNVB Beker en probeert het nu ook de eindronde van de Champions League te halen.
Na de overwinning op Juventus, speelde Ajax nog twee duels in de Eredivisie en dit waren niet de gemakkelijkste.

 

Eerst ging het op bezoek bij FC Groningen en dat werd een erg zware kluif. Het bleef namelijk lang 0-0, maar in de 78e minuut was het Klaas-Jan Huntelaar die de koploper naar een 0-1 overwinning schoot. Een aantal dagen later kwam Vitesse op bezoek bij Ajax en dat ging de Amsterdammers wat beter af. Ze kwamen met 3-0 voor en er daardoor leek de wedstrijd al snel gespeeld, maar toen Vitesse de 3-1 scoorde, begon de Arnhemse club beter te spelen. Toch kon het de wedstrijd niet ombuigen en eindigde het duel in 4-2.

Veel afwezigen

In het eerste duel mist Tottenham behoorlijk wat belangrijke spelers, terwijl Ajax niks noodzakelijks hoeft te wijzigen. Zo kan de Engelse ploeg niet beschikken over de uitblinker tegen Manchester City, Heung-min Son, want hij is geschorst. Daarnaast zijn Harry Kane en Moussa Sissoko ook nog eens geblesseerd. Tottenham mist dus een paar vaste krachten en Ajax kan gewoon starten in de vaste basiself.

Tottenham Hotspur – Ajax tip

Tottenham is niet in goeden doen, maar speelde laatste weken wel onder andere twee keer tegen Manchester City. Daarnaast mist het ook nog een paar zeer belangrijke spelers in het eerste duel tegen Ajax. De Amsterdammers zijn wel goed in vorm en missen geen van de vaste waardes. Het lijkt er dus op dat Ajax in de eerste wedstrijd van het tweeluik al eens toe zou kunnen slaan. De tip bij deze wedstrijd is ‘Dubbele kans Ajax of X’. Zo heb je toch nog extra zekerheid, omdat Tottenham natuurlijk een het thuisvoordeel heeft. Deze voorspelling van Tottenham Hotspur – Ajax heeft een quote van 1.48.

Tottenham Hotspur – Ajax Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 2.41
Gelijkspel: 3.45
Winst Ajax: 2.85