18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – Atlético Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 4 april 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Sevilla – Atlético Madrid, La Liga
Aanvang: Zondag 4 april 2021, 21.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 2.95

De titelrace tussen Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid is in volle gang. Dit weekend moet Atlético Madrid op bezoek bij de nummer vier: Sevilla. Dit is geen misselijke tegenstander en er moet dan ook worden gewonnen om de titelrace niet nog spannender te maken. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Atlético Madrid – Sevilla.

Uitstekend resultaat

Julen Lopetegui, de trainer van Sevilla, doet het dit seizoen uitstekend met de club. De ploeg staat vierde in La Liga en lijkt zeker van een Champions League-ticket voor volgend seizoen. Elf punten bedraagt de achterstand van Sevilla op koploper Atlético Madrid. Dat gat lijkt te groot om in tien wedstrijden nog in te halen. Toch zal Sevilla er alles aan doen om Atlético nog bij te halen. Deze wedstrijd is hét moment om punten af te pakken van een directe concurrent.

De laatste drie wedstrijden voor de interlandperiode verliepen wisselvallig voor Sevilla. Er werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Borussia Dortmund, waardoor Sevilla werd uitgeschakeld in Europa. In de derby tegen Real Betis werd wel met 1-0 gewonnen, maar tegen laagvlieger Real Valladolid, die zestiende staat, werd weer met 1-1 gelijkgespeeld. Dit soort wedstrijden moeten ook worden gewonnen door Sevilla als de ploeg echt nog iets wil rondom het kampioenschap.  

Nieuw succes?

Atlético Madrid kan na jaren van droogte weer eens kampioen van Spanje worden. De laatste keer was in 2013/14. Atlético staat al sinds de tiende speeldag eerste in La Liga. De voorsprong van het team leek lang niet overbrugbaar. Echter heeft de ploeg de laatste wedstrijden punten laten liggen. Tegen Celta de Vigo, Real Madrid én FC Getafe werd gelijkgespeeld. Verder werd er ook nog met 0-2 van UD Levante verloren. Hierdoor kon de concurrentie inlopen.

FC Barcelona is nu tot vier punten genaderd, dus Atlético kan zich nauwelijks nog misstappen meer veroorloven. De laatste twee wedstrijden van de ploeg laat de situatie van de club goed naar voren komen. Er werd nipt met 1-0 van Alavés gewonnen. In de Champions League werd de club weggespeeld door Chelsea. Het tweede duel eindigde in een 2-0 nederlaag van Atlético, maar het resultaat viel nog mee vergeleken met het spel. Het lag helemaal open bij de ploeg en keeper Jan Oblak voorkwam een blamage. Het is vaak niet sprankelend bij Atlético maar wel effectief. De ploeg heeft alles nog in eigen hand: het team heeft een voorsprong en zal er alles aan doen om die te verdedigen.

Onderlinge resultaten

De twee ploegen kwamen elkaar op de eerste speeldag van het seizoen tegen. Ángel Correa en Saúl Ñíguez wisten te scoren en Atlético wist deze wedstrijd dan ook met 2-0 te winnen. Vorig seizoen eindigde de twee duels tussen de teams beide keren in een gelijkspel.

Teamnieuws

Beide trainers zullen de beste elf opstellen deze wedstrijd. Er zijn geen blessuregevallen bekend bij Sevilla of Atlético Madrid. Het wordt dus een eerlijke wedstrijd tussen twee grote teams in Spanje.

Sevilla – Atlético Madrid tip

Sevilla en Atlético zijn de twee minst gepasseerde teams van La Liga. De verdediging van beide teams is dus wel op orde. Het is onwaarschijnlijk dat het een wedstrijd met veel doelpunten gaat worden. Sevilla scoort de laatste tijd erg lastig en Atlético Madrid is erg afhankelijk van Luis Suárez. Daarom is de tip: wedden op voorspelling ‘gelijkspel’ met een quote van 2.95 bij Toto.  

Sevilla – Atlético Madrid La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst Sevilla: 2.80
Gelijkspel: 2.95
Winst Atlético Madrid: 2.60