18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

sc Heerenveen – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 13 februari 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: sc Heerenveen – Feyenoord, TOTO KNVB Beker
Aanvang: donderdag 13 februari 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.94

We zijn aanbeland bij de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel sc Heerenveen – Feyenoord.

Wisselvallig

Veel fans zullen blij zijn geweest met de aanstelling van Johnny Jansen als coach van sc Heerenveen. Hij volgde Jan Olde Riekerink op, die niet bepaald populair was onder de supporters van de Friese club. Vorig seizoen eindigde Heerenveen op een troosteloze elfde plaats in de Eredivisie, zonder al te veel spektakel op de mat te hebben gelegd. Onder Jansen, voorheen jarenlang assistent in het Abe Lenstra Stadion, moest hier verandering in komen.

Aan het begin van het seizoen lukte dat ook en werden attractief voetbal en goede resultaten aan elkaar gekoppeld. Sinds een tijd is het echter wisselvallig en de klad is er duidelijk ingekomen. Sinds 8 december heeft Jansen met zijn team niet meer weten te winnen. Tip: seizoenskaarthouders hebben ook niet altijd veel om van te genieten. In eigen huis werd al zeven keer gelijkgespeeld in de Eredivisie. Je kunt wedden dat het nu na 90 minuten ook gelijk wordt. Deze voorspelling heeft een quote van 3.70.

Hoop

Hoe het tij kan keren in een periode van een paar maanden heeft Dick Advocaat wel laten zien. Jaap Stam nam ontslag aan het begin van het seizoen en hij werd nog net niet met pek en veren uit De Kuip gevoerd door de supporters. Vervolgens kwam Advocaat binnen met zijn assistenten Cor Pot en John de Wolf. Zij moesten orde op zaken gaan stellen in Rotterdam en ervoor zorgen dat Feyenoord alsnog een mooi seizoen ging draaien. En dat hebben ze gedaan. De hoop is terug bij Het Legioen.

Feyenoord staat op een hele nette derde plaats, met tien punten achterstand op Ajax en zeven op AZ. Tegen die laatste club zou Feyenoord afgelopen weekend gespeeld hebben, maar door storm Ciara ging dit niet door. De beker zou de grootste kans vormen op eremetaal voor de Rotterdammers. Je kunt de goede vorm van Feyenoord als tip gebruiken en wedden op de voorspelling ‘Feyenoord wint met handicap -1’, tegen een quote van 3.25.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden is Feyenoord ruim in het voordeel, met vier overwinningen in de laatste zes ontmoetingen. De andere twee duels eindigden gelijk. Het doelsaldo is met 8-16 dan ook ruim in Rotterdams voordeel. De laatste sc Heerenveen – Feyenoord was afgelopen augustus. Toen werd het 1-1.

Teamnieuws

Heerenveen moet het stellen zonder eerste doelman Warner Hahn, die met een knieblessure langs de kant staat. Zodoende zal Filip Bednarek het doel verdedigen. Ook Daniel Høegh en Jan Ras zijn niet beschikbaar.

Feyenoord zag deze week Ridgeciano Haps en Sven van Beek terugkeren op de training, maar voor een rentree in een wedstrijd komt het voor beiden nog te vroeg.

sc Heerenveen – Feyenoord tip

Deze sc Heerenveen – Feyenoord is voor de thuisclub een opmaat naar dé kans om het seizoen wat glans te geven. De kans op een overwinning wordt echter kleiner ingeschat. Het Feyenoord van Advocaat is sterk genoeg om dit duel te winnen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Feyenoord wint’ met een quote van 1.94 bij Toto.

sc Heerenveen – Feyenoord TOTO KNVB Beker wedden

Quotes bij Toto

Winst sc Heerenveen: 3.35
Gelijkspel: 3.70
Winst Feyenoord: 1.94