18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Willem II voorspelling – wedden, quotes en tip 8 februari 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Willem II, Eredivisie
Aanvang: Zaterdag 8 februari 2020, 19.45 uur
Beste wedtip: Winst Willem II of gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 2.08

Het is tijd voor een Brabants onderonsje in de Eredivisie, want PSV gaat het in eigen huis opnemen tegen Willem II. Dit affiche is een topper, aangezien de Eindhovenaren vijfde staan en de Tilburgers vierde. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PSV – Willem II.

Nog geen overwinning in 2020

PSV is bezig aan een slecht seizoen en weet dit vooralsnog niet om te keren in 2020. De club won nog geen enkele wedstrijd in het nieuwe jaar, waardoor het nu is afgezakt naar de vijfde plaats in de Eredivisie. Het gat tot de nummer vier, Willem II, is momenteel vier punten en de wedstrijd van aanstaande zaterdag is dus erg belangrijk.

PSV kan bij een gelijkspel of nederlaag namelijk nog veel verder wegzakken. De Eindhovenaren kunnen na deze speelronde zomaar op de zevende plaats staan, want daar staat FC Utrecht met 34 punten en dit zijn twee punten minder dan PSV.

De Eindhovense club raakte onlangs ook nog eens Steven Bergwijn kwijt aan Tottenham Hotspur. Hiermee levert PSV veel kwaliteit in waardoor het de tweede seizoenshelft alleen maar moeilijker zal worden.

Toch was er ook nog een lichtpuntje, want Ricardo Rodríguez van AC Milan verkaste naar Eindhoven en zo lijkt het probleem op de linksbackpositie opgelost.

De kans om een groot gat te slaan

Willem II heeft zoals bekend een voorsprong van vier punten op PSV en kan dit gat deze week dus vergroten naar zeven. De Tilburgse club heeft evenveel punten als Feyenoord, dat derde staat, waardoor het zich ook geen puntverlies kan veroorloven. Die plaats geeft aan het einde van het seizoen namelijk recht op Europa League voetbal.

De bookmakers zien Willem II toch niet zo snel winnen zaterdag, want deze voorspelling heeft een quote van 4.95.

Dit is toch een vrij hoge quotering als je kijkt naar de goede reeks die Willem II heeft neergezet. Het is al negen Eredivisie wedstrijden ongeslagen en hier zaten niet de minste tegenstanders bij. In deze serie versloeg de club uit Tilburg namelijk onder anderen PSV, Ajax en AZ.

Weinig geblesseerden

Bij zowel PSV als bij Willem II zijn er op het moment weinig blessures. Aan Eindhovense kant is er wel een belangrijke speler geblesseerd, namelijk Donyell Malen. De spits is geopereerd aan zijn knie en is nog aan het revalideren.

Willem II krijgt juist weer spelers terug van een blessure. Zo zei trainer Adrie Koster dat hij dacht dat Bart Nieuwkoop weer fit genoeg was om te spelen en dat ook Timon Wellenreuther en Miquel Nelom misschien weer ingezet kunnen worden.

Willem II baas in eigen huis

Eerder dit seizoen ging de wedstrijd tussen deze twee teams redelijk gelijk op, maar het was Willem II dat het verschil maakte. De Tilburgse club kwam al na zeven minuten op een 1-0 voorsprong door een goal van Ché Nunnely. In de tweede helft scoorde hij opnieuw en zorgde dus voor een verschil van twee doelpunten.

PSV kon hier niet heel erg veel tegen inbrengen en deed pas in de 85e minuut wat terug. Gastón Pereiro bepaalde de eindstand op 2-1, maar dit was dus niet genoeg voor de Eindhovenaren.

PSV – Willem II tip

Het zijn de nummers vier en vijf van de Eredvisie, maar de vorm van Willem II is veel beter dan die van PSV. De Tilburgse club doet het dit seizoen ook erg goed tegen de topclubs, waardoor het niet als underdog gezien hoeft te worden.

De tip bij deze wedstrijd is: X of Willem II. Dit betekent dat de Tilburgse club gelijkspeelt of wint en deze voorspelling van PSV – Willem II heeft een quote van 2.08.

PSV – Willem II Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.57
Gelijkspel: 4.15
Winst Willem II: 4.95