18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Basel voorspelling – wedden, quotes en tip 23 juli 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Basel, Champions League kwalificatie
Aanvang: Dinsdag 23 april 2019, 20.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.65

Het seizoen gaat deze week voor PSV officieel van start, want het speelt een wedstrijd in de voorronde van de Champions League. Hierin treft de Nederlandse club het Zwitserse Basel en dit is dus gelijk een waardige tegenstander. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PSV – Basel.

Eerste officiële wedstrijd

PSV sloot het vorige Eredivisie-seizoen af met een tweede plaats en speelt daarom meerdere voorrondes in aanloop naar de Champions League. Tijdens de loting werd duidelijk dat Basel de eerste tegenstander zou zijn en dit is zeker niet de gemakkelijkste loting. Daarnaast moet PSV ook nog de draai vinden, want in de voorbereiding van dit seizoen liep het meerdere keren tegen een nederlaag op.
Zo ging het twee weken geleden mis tegen OGC Nice, toen de Franse club met 2-3 te sterk was voor de Eindhovenaren. PSV herstelde zich een week later enigszins door met 3-0 te winnen van het Griekse Aris FC. De club uit Eindhoven kon deze lijn echter niet vasthouden, want in de wedstrijd daarna verloor het weer. Wolfsburg stond met rust namelijk al met 0-2 voor en hield deze stand vast. PSV heeft dus niet zo’n goede voorbereiding achter de rug, maar mag het dinsdag voor het echte werk laten zien.

Zwitserse competitie gestart

Basel heeft de eerste competitiewedstrijd alweer achter de rug, want die speelde het vorige week vrijdag tegen FC Sion. De tegenstander van PSV haalde ook gelijk uit door met 1-4 te winnen en liet hiermee zien dat het klaar is voor het duel van aanstaande dinsdag. Ondanks deze makkelijke zege in de eerste competitiewedstrijd zien de bookmakers Basel als de duidelijke underdog, want een overwinning van deze club heeft tegen PSV een quote van 5.30.
Vorig jaar moest Basel zich ook al via voorrondes kwalificeren voor de Champions League. PAOK was toen de tegenstander en deze club bleek achteraf te sterk, want Basel verloor beide wedstrijden van het tweeluik. Hierdoor haalde de Zwitserse club de Champions League vorig jaar niet en dit keer is het dus aan PSV om hetzelfde te doen als PAOK.

Veel goals

PSV en Basel speelden in 2015 nog tegen elkaar, maar toen in een vriendschappelijke wedstrijd. Het was toen een spannend duel, want de Eindhovenaren wisten twee keer terug te komen van een achterstand. Toch bezweek PSV in de absolute slotfase door een late treffer van Basel, waardoor het duel in 2-3 voor de Zwitserse club eindigde.

PSV – Basel tip

PSV zou zomaar eens een zware kluif aan Basel kunnen hebben, want het is een sterke tegenstander en liet vorige week in de Zwitserse competitie al zien dat het klaar is voor deze wedstrijd. De Eindhovenaren speelden nog geen officiële wedstrijd dit seizoen en dit is dus de eerste keer dat ze echt voor iets spelen. Tijdens de laatste ontmoeting van de clubs was ook te zien dat ze aan elkaar gewaagd waren en het lijkt erop dat dit nu weer zo zal zijn. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van PSV – Basel heeft een quote van 3.65.

PSV – Basel Champions League kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.53
Gelijkspel: 3.65
Winst Basel: 5.30