18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Valencia voorspelling – wedden, quotes en tip 2 oktober 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Manchester United – Valencia, Champions League
Aanvang: dinsdag 2 oktober 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Manchester United
Bookmaker: Toto
Quote: 1.65

In de Champions League neemt het geplaagde Manchester United het op tegen het Spaanse Valencia. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij voor het wedden op de wedstrijd Manchester United – Valencia.

Onrust

Manchester United beleeft een roerige tijd op het moment. De ploeg van José Mourinho staat teleurstellend op de tiende plaats in de Premier League. Daarnaast zouden er ook problemen zijn tussen sterspeler Paul Pogba en Mourinho. De trainer hekelt de houding van de Fransman en heeft hem pas geleden de aanvoerdersband ontnomen.

De Mancunians speelden tot dusver zeven wedstrijden. Ze wonnen won er drie, verloren er drie en speelden er één gelijk. Er werd verloren van Brighton & Hove Albion (3-2), Tottenham Hotspur (0-3) en West Ham United (3-1). Dit alles brengt ze op een totaal van tien punten. De achterstand op koploper Manchester City bedraagt inmiddels al negen punten.

In de Champions League gaat het vooralsnog volgens plan. In de eerste groepswedstrijd trof United het Zwitserse Young Boys. Het resulteerde in een eenvoudige 0-3 overwinning waardoor United met drie punten aan kop gaat in groep H. Volgens de bookmakers is Manchester United dan ook de favoriet voor de winst in dit duel. Voor een overwinning van United krijg je 1.65 keer je inzet terug. De overige quoteringen voor de wedstrijd Manchester United – Valencia zijn als volgt: 3.95 bij een gelijkspel en 5.20 bij een overwinning van Valencia.

Vlees noch vis

Valencia beleeft een niet zo heel spannend seizoen in La Liga. De Spanjaarden staan namelijk op de twaalfde plek en wonnen tot dusver pas één keer. Afgelopen zaterdag zegevierde het met 0-1 over Real Sociedad. Verder speelde het maar liefst vijf keer gelijk en verloor het één keer. Er is dus werk aan de winkel om de eindklassering van vorig jaar, vierde plaats, ook dit seizoen weer te halen.

In de Champions League staat Valencia op de voorlaatste plaats met nul punten. In de eerste groepswedstrijd ontving het Juventus. Valencia bleef lang op de been tegen de Italianen en mocht zelfs hopen op een goede afloop toen Cristiano Ronaldo een rode kaart kreeg. Echter zorgden twee benutte penalty’s ervoor dat Juventus met een 0-2 overwinning huiswaarts keerde.

Onderlinge resultaten

Manchester United en Valencia stonden in totaal acht keer eerder tegenover elkaar. De statistieken zijn in het voordeel van Manchester United met twee overwinningen. Valencia won één keer en vijf keer eindigde het in een puntendeling.

De laatste ontmoeting vond plaats op 7 december 2010. In de Champions League werd het destijds 1-1.

Met vijf gelijke spelen blijft een duel tussen Manchester United en Valencia vaak onbeslist. Aan de hand van deze statistiek is de ‘dubbele kans’ interessant. United is al favoriet en de kans op een gelijkspel is dus ook aanwezig. Wedden op ‘Manchester United of X’ heeft een quotering van 1.11.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Manchester United beschikt men over een fitte selectie.

Bij Valencia staat Santi Mina aan de kant met een kruisbandverrekking.

Manchester United – Valencia tip

Manchester United zal vanwege het teleurstellende seizoen in de Premier League in de Champions League willen vlammen. Het beschikt daarnaast ook over een betere selectie dan Valencia, dat niet in beste vorm verkeert. De beste Manchester United – Valencia tip is dat United wint met een quotering van 1.65 bij Toto.

Manchester United – Valencia Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.65
Gelijkspel: 3.95
Winst Valencia: 5.20