18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 10 april 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester United – Barcelona, Champions League
Aanvang: Woensdag 10 april 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Barcelona
Bookmaker: Toto
Quote: 1.97

Het is weer tijd voor de Champions League en er staan mooie wedstrijden op het programma. Manchester United ontvangt thuis Barcelona voor het eerste duel uit het tweeluik. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester United – Barcelona.

Haperende motor

Manchester United leek weer even terug naar het oude niveau op te klimmen, maar het gaat de laatste weken wat minder. Zo won het maar één van de laatste drie wedstrijden in de Premier League. Het afgelopen weekend verloor het nog met 2-1 van Wolverhampton. Twee weken eerder wist het ook al niet te winnen van die ploeg – dat was de kwartfinale van de FA Cup. De club moet zich dus zien te herpakken voor deze Europese confrontatie.
In de Champions League heeft de Engelse club al wel bewezen dat het echt goed kan presteren. Het boog een achterstand om tegen Paris Saint-Germain en daardoor staat het nu in de kwartfinale van het toernooi. Dat bewijst dus dat Manchester United in staat is om grote tegenstanders uit te schakelen. De bookmakers denken echter niet dat de ploeg sterker is dan Barcelona, want een overwinning van de Engelse club heeft een quote van 3.55.

Sterk seizoen

Barcelona kende nog geen grote problemen in dit seizoen van de Champions League. Het werd vrij eenvoudig eerste in de poule van PSV, Internazionale en Tottenham Hotspur. In de ronde daarna kwam het Lyon tegen en Barcelona won dat tweeluik uiteindelijk met 5-1. De eerste wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, maar in eigen huis was de Spaanse grootmacht veel te sterk.
Het afgelopen weekend won Barcelona met 2-0 van Atlético Madrid en daardoor lijkt het kampioenschap toch wel heel dichtbij te komen. Het heeft nu een gat van elf punten geslagen, dat lijkt dus onoverbrugbaar voor de concurrentie. Barcelona is momenteel zes wedstrijden ongeslagen en het is dus in een erg goede vorm. Dat is ook een reden waarom de Spaanse koploper de grote favoriet is tegen Manchester United. Een overwinning van Barcelona heeft dan ook een quote van 1.97 woensdag.

kleine overwinning

De ploegen troffen elkaar voor het laatst in 2017. Toen speelden ze ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Champions Cup. In die wedstrijd had Barcelona lichtelijk de overhand en het kwam dan ook op voorsprong door Neymar. Dat was ook gelijk de winnende goal, want er werd niet meer gescoord. Barcelona boekte dus een kleine overwinning, maar het was wel terecht.

Manchester United – Barcelona tip

Manchester United speelt de laatste tijd wat minder sterk en lijkt enigszins in een dipje te zitten. Barcelona leek juist zaterdag het kampioenschap van Spanje binnen te halen. In de Champions League zijn beide teams sterk tot nu toe, maar Barcelona blijft de favoriet. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Barcelona wint en deze voorspelling van Manchester United – Barcelona heeft woensdag een quote van 1.97.

Manchester United – Barcelona Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 3.55
Gelijkspel: 3.55
Winst Barcelona: 1.97