18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lazio Roma – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 4 oktober 2020

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Lazio Roma – Internazionale, Serie A
Aanvang: zondag 4 oktober 2020, 15.00 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.65

Stefan de Vrij en zijn ploeg Internazionale spelen zondag hun eerste topwedstrijd van het seizoen tegen Lazio Roma. Wie trekt er aan het langste eind in deze topper? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Lazio Roma – Internazionale. 

Topseizoen

Vijf punten: dit was het verschil tussen de kampioen van vorig seizoen Juventus en de nummer vier Lazio Roma. Voor menig voetbalvolger was Lazio Roma een van de verrassingen van vorig seizoen door zo dicht bij de titel te komen. Dit seizoen zijn de verwachtingen voor de ploeg uit Rome dan ook hoog. Er moet weer in de top vier worden geëindigd en worden meegestreden voor de titel.

Afgelopen week begon de Serie A en Lazio schoot uit de startblokken door Cagliari met 0-2 te verslaan. In de tweede wedstrijd van het seizoen ging het op woensdag echter al flink mis, want Lazio werd met 4-1 van de mat getikt door Atalanta Bergamo. Toch is er geen stress in Rome. De ploeg is defensief erg sterk en heeft met Ciro Immobile een topspits in huis die aan één kans genoeg heeft om de wedstrijd te beslissen.

Machine

Antonio Conte is pas één seizoen de manager van Internazionale, maar hij heeft er in korte tijd een machine van gemaakt. Vorig seizoen werd Inter op één punt achterstand tweede in de Serie A. Dit was de zoveelste verrassing in de Italiaanse competitie, na Lazio en Atalanta Bergamo.

Het lijkt erop dat de machine van Conte dit seizoen nog een stapje beter gaat worden. Zo is Achraf Hakimi overgekomen van Borussia Dortmund om de rechterkant te versterken. Verder is ook Arturo Vidal gekomen om soms wat extra pit aan het middenveld toe te kunnen voegen.

Waar Lazio al punten heeft laten liggen in de eerste twee wedstrijden van het seizoen, is Inter nog ongeslagen. Op de eerste speeldag won het met 4-3 van het Fiorentina van Franck Ribery, en midweeks werd er gemakkelijk met 2-5 gewonnen van Benevento. Inter is op stoom in de competitie, maar heeft in tegenstelling tot Lazio nog geen echte topploeg getroffen. Het blijft daardoor lastig om te zeggen hoe goed Inter momenteel is.

Onderlinge resultaten

Wanneer we naar het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Lazio Roma – Internazionale kijken gaat het gelijk op. Van de laatste zes competitiewedstrijden won Inter er drie en Lazio twee. De overige wedstrijden eindigde in een gelijkspel. Vorig seizoen won Lazio thuis met 2-1, maar verloor het met 1-0 uit bij Inter.

Lazio Roma – Internazionale tip

In de afgelopen edities ging het altijd gelijk op tussen de twee clubs. De verwachting is dat het aankomende zondag niet anders zal zijn. De ploegen zijn enorm aan elkaar gewaagd en houden elkaar in evenwicht. De tip: wedden op de voorspelling ‘Gelijkspel’ met een quote van 3.65 bij Toto.

Lazio Roma – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto:
Winst Lazio Roma: 2.95
Gelijkspel: 3.65
Winst Internazionale: 2.15