18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – Atalanta Bergamo voorspelling – wedden, quotes en tip 16 december 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Juventus – Atalanta Bergamo, Serie A
Aanvang: Woensdag 16 december 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 1.86

Woensdag staat er een mooie Italiaanse wedstrijd op het programma, want het nog ongeslagen Juventus ontvangt Atalanta Bergamo in Turijn. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Juventus – Atalanta Bergamo.

Ongeslagen

Juventus is samen met AC Milan de enige club die dit seizoen nog ongeslagen is in de Serie A. Toch staat de ploeg van Andrea Pirlo slechts vierde in de Italiaanse competitie. Dit komt met name door de vele gelijke spelen, want Juve speelde al vijf keer gelijk in elf duels. De Oude Dame won de andere zes wedstrijden, waardoor het totaal op 23 punten uitkomt. De verschillen zijn erg klein in de top van Italië. Milan gaat namelijk aan de leiding met 27 punten, wat er dus maar vier meer zijn dan Juventus.

De regerend landskampioen van Italië is bezig met een goede reeks, want het won de vorige vier duels gezien over alle competities. In de Champions League won het met 3-0 van Dinamo Kiev en met 0-3 van Barcelona. Torino en Genoa werden in de Serie A met 2-1 en 1-3 verslagen.

Terug naar oude vorm

Atalanta boekt dit seizoen wat wisselvallige resultaten. Het staat daardoor nu op de achtste plek in de serie A, maar er is nog geen nood aan de man. De achterstand op koploper AC Milan is al opgelopen tot tien punten. Atalanta moet nog wel één wedstrijd inhalen, dus die achterstand kan verkleind worden naar zeven punten.

In de afgelopen twee wedstrijden was de oude vorm van Atalanta weer met vlagen te zien. Zo won het vorige week met 0-1 bij Ajax, waardoor het een plek bij de laatste zestien in de Champions League wist te bemachtigen. Later in diezelfde week won het in eigen huis met 3-0 van Fiorentina. De club moet deze vorm vasthouden om te klimmen op de Italiaanse ranglijst.

Teamnieuws

Bij Juventus ontbreken Giorgio Chiellini en Stefano Gori vanwege blessures, maar dit moet geen probleem zijn. Atalanta moet het woensdag zonder Mattia Caldara, Mario Pašalić en Marco Tumminello doen. Zij zijn ook geblesseerd, maar ook dit zijn niet de meest bepalende spelers.

Laatste ontmoeting

De laatste confrontatie tussen deze twee teams kende geen winnaar. De wedstrijd eindigde in 2-2 en dit was gezien het spelbeeld een terechte uitslag, al zal het gelijke spel wat zuur gesmaakt hebben bij Atalanta. Juventus kreeg namelijk twee penalty’s die allebei werden benut door Cristiano Ronaldo. De bookmakers schatten dit keer de kansen van Juventus het grootste in. Een overwinning van Juve heeft namelijk een quote van 1.86 en een zege van Atalanta 3.70.

Juventus – Atalanta Bergamo tip

De ploegen zijn beiden door in de Champions League. Juventus staat er in Italië wat beter voor en lijkt iets constanter te zijn dit seizoen. De Oude Dame speelt ook thuis en heeft een sterkere selectie. De tip is daarom dat Juventus wint. Deze voorspelling van Juventus – Atalanta Bergamo heeft een quote van 1.86.

Juventus – Atalanta Bergamo Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst Juventus: 1.86
Gelijkspel: 3.65
Winst Atalanta Bergamo: 3.70