18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – AC Milan voorspelling – wedden, tips en quotes 6 april 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Juventus- AC Milan, Serie A
Aanvang: zaterdag 6 april 2019, 18.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 2.10

Het Serie A-kampioenschap nadert met rasse schreden voor Juventus. De Bianconeri verschijnen gehavend aan de aftrap tegen AC Milan. De Rossoneri maken een goede kans om zich voor het eerst sinds jaren te plaatsen voor de Champions League.

Waardige vervanger

Cristiano Ronaldo raakte eind maart, in de interlandperiode, geblesseerd. De Portugees is er niet bij tegen AC Milan en zijn meespelen tegen Ajax, in het heenduel van de CL-kwartfinale, is een vraagteken.

Moise Kean vangt het gemis van de Portugees met verve op. De Italiaan, met Ivoriaanse roots, maakte 4 goals in zijn laatste 4 Serie A-wedstrijden. Kean heeft een quotering van 2.13 voor een goal tegen AC Milan.

De Rossoneri leunen zwaar op Krzysztof Piatek. De Pool scoorde 7 keer in de 10 competitieduels die hij voor Milan speelde. Piatek is gequoteerd op 2.70 voor een goal tegen Juventus.

Milan wint de laatste jaren zelden van Juventus

Juventus is een club die op verdedigend vlak zeer goed in elkaar steekt. De ploeg uit Turijn incasseerde slechts 19 tegentreffers in 30 Serie A-wedstrijden dit seizoen. De Oude Dame hield dit seizoen op eigen terrein reeds de nul in de topduels tegen Internazionale, AS Roma en Lazio.

Ook op basis van de recente onderlinge duels is Juventus huizenhoog favoriet. De trotse Serie A-koploper won 11 van zijn laatste 12 competitieduels tegen AC Milan. In de helft van die wedstrijden hield Juventus de netten schoon.

Voorspellen dat Juventus geen tegendoelpunt krijgt, heeft een quotering van 2.03. Wedden op Juventus wint zonder tegendoelpunt van AC Milan is gequoteerd op 2.70.

Wedtips die in het voordeel van AC Milan spreken

Juventus won dit seizoen in het eigen Allianz Stadium alleen niet van Genoa en Parma. Beide clubs sleepten een gelijkspel uit het vuur. Lazio, Internazionale en AS Roma werden allemaal met minimale cijfers verslagen. In al die duels werden er minder dan 2.5 goals gescoord.

Het is daarom niet verbazingwekkend dat wedden op minder dan 2.5 goals gequoteerd is op 1.65. Milan slaagde er echter onlangs in om het tegen eveneens defensief sterke Internazionale twee keer te scoren.

De quotering voor wedden op meer dan 2.5 goals is met 2.10 een stuk aantrekkelijker geprijsd. Voorspellen dat beide teams scoren tijdens Juventus – AC Milan is eveneens gequoteerd op 2.10. Een andere wedtip is, gelet op de afwezigheid van Ronaldo en verdediger Andrea Barzagli en het mogelijk ontbreken van Paulo Dybala en Mario Mandzukic, de dubbele kans ‘gelijkspel of AC Milan wint’, gequoteerd op 1.89.

Juventus – AC Milan tip

Voor Juventus is de landstitel een kwestie van tijd. De focus ligt meer op het CL-duel met Ajax, vier dagen na de wedstrijd tegen AC Milan. Milan scoorde in zijn laatste 2 Serie A-uitduels tegen Juventus en heeft met Piatek een spits in huis die de Juve-defensie kan verschalken. Tip bij het wedden op Juventus – AC Milan: beide teams scoren, bij Toto gequoteerd op 2.10.

Juventus – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Juventus: 1.70
Gelijkspel: 3.45
Winst AC Milan: 5.00