18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Napoli voorspelling – wedden, tips en quotes 26 december 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Internazionale – Napoli, Serie A
Aanvang: woensdag 26 december 2018, 20.30 uur
Beste wedtip: minder dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

Internazionale is al ruim een maand van slag. De 3e plaats in de Serie A lijkt voorlopig het hoogst haalbare. Napoli is dit seizoen de enige club die Juventus enigszins kan bijbenen. Dit zijn de wedtips en quotes voor Internazionale – Napoli.

Terug bij af

Internazionale is weer terug bij af. Een matig begin van de competitie zorgde er direct voor dat de Nerazzurri op achtervolgen waren aangewezen. Vanaf de CL-zege op Tottenham Hotspur op 18 september volgde er een bloeiperiode die tot en met 6 november duurde.

In die periode speelde Inter 10 duels. Acht van die wedstrijden werden in winst omgezet. De blauw-zwarte formatie had begin november CL-kwalificatie binnen handbereik en had als nr. 2 van de Serie A een achterstand van 6 punten op Juventus.

Een dikke anderhalve maand later lijkt het seizoen nu al verloren voor Inter. De Nerazzurri wisten zich niet te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League en in de Serie A won de ploeg uit Milaan slechts 2 van zijn laatste 6 competitieduels. De achterstand van 16 en 8 punten op de top 2 (Juventus en Napoli) is gigantisch te noemen. Veel, zo niet alles, bij Inter draait om topschutter Mauro Icardi. Wedden op een goal van Icardi is gequoteerd op 2.07. Voorspellen dat Icardi scoort & Inter wint, heeft een quotering van 4.20.

Het vermaledijde Juventus

Wat Napoli dit seizoen presteert (13 zeges in 17 competitieduels) is indrukwekkend, maar Juventus is opnieuw baas boven baas. Acht punten achterstand is echter niet onoverbrugbaar. De Partenopei kunnen hoop putten uit hun indrukwekkende statistieken in uitwedstrijden: Napoli bleef in 35 van zijn laatste 38 Serie A-duels op vreemde bodem ongeslagen.

Napoli hield de nul in 4 van zijn laatste 5 duels. In zijn 4 laatste duels tegen Inter bleven de Zuid-Italianen eveneens verschoond van een tegendoelpunt. Voorspellen dat Napoli zonder tegendoelpunt wint van Inter is gequoteerd op 3.90.

Dries Mertens scoorde dit seizoen reeds 7 keer in de Serie A. Sinds zijn hattrick tegen Empoli op 2 november bleef hij echter verstoken van competitiegoals. In de 10 duels die hij tegen Inter speelde, scoorde de Belg nooit. Het kan lucratief zijn om te wedden op een primeur: Mertens scoort tegen Inter is gequoteerd op 2.14. De weddenschap Mertens scoort & Napoli wint, is gequoteerd op 4.50. Voorspellen dat Mertens en Icardi scoren heeft een quotering van 6.85.

Verwacht geen doelpuntenfestijn bij Internazionale-Napoli

Het is echter goed mogelijk dat Napoli-coach Carlo Ancelotti kiest voor Arek Milik i.p.v. Dries Mertens. De Pool maakte 4 goals in zijn laatste 3 competitieduels. Voorspellen dat Milik scoort tegen Inter is gequoteerd op 2.31.

Zowel Napoli als Inter boekten goede resultaten tegen andere clubs uit de top 5. Inter klopte stadgenoot AC Milan met 1-0 en won bij Lazio met 0-3. Napoli won het uitduel tegen Napoli met 1-2 en versloeg AC Milan in het eigen San Paolo met 3-2. Tegen het ongenaakbare Juventus konden beide clubs niets uitrichten.

Duels tussen Inter en Napoli zijn de laatste jaren zelden rijk aan goals. Vorig jaar eindigden beide duels doelpuntloos en het seizoen daarvoor boekte Napoli twee zeges (0-1 en 3-0). Voorspellen dat in beide helften minder dan 1.5 doelpunt wordt gescoord, is gequoteerd op 2.18. Wedden op minder dan 1.5 goal heeft een quotering van 3.80. Voorspellen dat één van beide teams niet scoort, heeft een quotering van 2.05.

Internazionale – Napoli tip

Internazionale worstelt met zijn vorm: de Nerazzurri wonnen slechts 2 van hun laatste 6 competitieduels. Napoli bleef ongeslagen in zijn laatste 10 Serie A-wedstrijden. De laatste jaren zijn duels tussen Inter en Napoli zelden rijk aan goals. Tip voor het wedden op Internazionale – Napoli: minder dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 1.85.

Internazionale – Napoli Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 2.75
Gelijkspel: 3.35
Winst Napoli: 2.60