18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Frankrijk – Peru voorspelling, wedden, quotes en tip – WK 2018

Teun Stiphout

Wedstrijd: Frankrijk – Peru, WK 2018
Aanvang: donderdag 21 juni, 17.00 uur
Beste wedtip: winst Frankrijk
Bookmaker: Toto
Quote: 1.51

Frankrijk gaat voor de tweede overwinning in net zo veel wedstrijden. Peru moet na de ongelukkige nederlaag tegen Denemarken een resultaat halen om uitzicht te houden op de volgende ronde. Een voorspelling en quoteringen voor de wedstrijd Frankrijk Peru.

Matig spel, goed resultaat

Net als bij eigenlijk alle titelfavorieten verliep de openingswedstrijd van Frankrijk moeizaam. Tegen Australië hadden de Europeanen de hulp van de technische snufjes nodig. Na bekijken van de videobeelden gaf de scheidsrechter een strafschop vanwege een overtreding op Antione Griezmann en in de slotfase was er doellijntechnologie nodig om een eigen doelpunt van de Aussies toe te kennen. De wedstrijd eindigde daardoor in een krappe 2-1 overwinning.

Hoewel de Fransen op papier beter zijn dan Australië, verliep het veldspel moeizaam. Frankrijk creëerde weinig kansen en liep zich vaak stuk op de defensie van de Australiërs. Desondanks werd er wel gewonnen, en dat kunnen Brazilië, Argentinië en Duitsland niet zeggen. Wedden op de Fransen is dus een verstandige keus; het is logisch om weer een Franse zege te voorspellen. Bij Toto heeft deze weddenschap een redelijk goede 1.51 quotering.

Door de 2-1 overwinning gaat Frankrijk aan kop in groep C. Een overwinning tegen Peru verzekert Les Bleus waarschijnlijk al van een ticket naar de knock-outfase.

Peru creëert en mist kansen

Het zat Peru een paar dagen geleden niet mee. Bijna de hele wedstrijd hadden ze tegen Denemarken het betere van het spel, maar door een counter liep Peru tegen een 0-1 nederlaag aan. Qua veldspel viel de Zuid-Amerikanen weinig te verwijten. Qua kansen missen des te meer. De Peruanen wisten ondanks achttien schoten niet te scoren. Vooral Christian Cueva zal slecht geslapen hebben. De middenvelder mocht in de eerste helft aanleggen voor een pingel, maar schoot deze werkelijk huizehoog over. Niet voor niets kan een zege van Peru tegen Frankrijk voorspellen tegen een hoge quotering van 6.12.

Goals maken is dus het manco, terwijl juist dat broodnodig is tegen de Fransen. Tegen Frankrijk lijkt een stunt nodig, anders kunnen de Peruanen alvast een vlucht terug naar huis boeken. Een alles of niets wedstrijd dus, voor Peru.

Onderlinge geschiedenis

Peru kan hoop putten uit de laatste en enige confrontatie met Frankrijk. Toen wonnen ze een vriendschappelijke interland met 0-1. Enige nuance is wel op zijn plaats: de wedstrijd werd in 1982 gespeeld. Vanwege deze head-to-head wedden op Peru lijkt dus geen verstandig besluit, want zulke oude informatie helpt weinig bij een voorspelling in 2018.

Frankrijk – Peru tip

Frankrijk mag, Peru moet. De voorspelling is dat de Fransen dit totaal niet erg zullen vinden. Frankrijk is kwalitatief natuurlijk een stuk sterker dan Peru, zo laten de quoteringen ook zien, ondanks het matige spel van de eerste groepswedstrijd. Bij Peru zal de druk immens zijn, omdat een nederlaag waarschijnlijk einde verhaal betekent. De Fransen kunnen dus hun eigen spel spelen, want bij eventueel puntverlies wacht in de laatste wedstrijd de clash met Denemarken. Tip: wedden op winst Frankrijk met quotering van 1.51 bij Toto.

Frankrijk – Peru, WK 2018 wedden

Quotes bij Toto
Winst Frankrijk: 1.51
Gelijkspel: 3.93
Winst Peru: 6.12