18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Fortuna Sittard – TOP Oss voorspelling – wedden, quotes en tip, 27 oktober 2021

Tim Giesbers

Winst Fortuna Sittard

Toto
1.91
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

De Europese competities gaan een weekje op pauze en de TOTO KNVB Beker is aan de beurt. In deze ronde stromen de eerste profclubs in en sommigen hebben elkaar geloot. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quoteringen die helpen bij het wedden op Fortuna Sittard – TOP Oss.

Fortuna Sittard: Teaminfo en vorm

De carrière van Sjors Ultee is op zijn zachtst gezegd vreemd te noemen. De stap van assistent-trainer van Helmond Sport naar hoofdtrainer van Fortuna Sittard was al een opvallende, maar binnen de Sittardse organisatie werd nog flink geschoven. In de zomer van 2020 werd hij technisch manager én assistent-trainer, om daarna op interimbasis het stokje van Kevin Hofland over te nemen als trainer. Later dat jaar werd hij definitief de trainer van Fortuna. Sinds zijn eerste aanstelling bij de club is hij al de jongste trainer van de hele Eredivisie. Het vorige seizoen eindigde hij knap met zijn team op de elfde plek.

Dit seizoen is het wisselvalligheid troef in het Fortuna Sittard Stadion. Afgelopen zomer was het weer een duiventil met veel in- en uitgaande transfers. Dat is te zien aan de resultaten. Nederlagen tegen Sparta Rotterdam (3-1) en NEC (1-3) werden afgewisseld met zeges op FC Twente (2-1) en SC Cambuur (1-0), terwijl tegen Vitesse en Willem II met 1-1 werd gelijkgespeeld. Er zit weinig lijn in en dit alles resulteert in een zestiende plaats in de Eredivisie-stand. Een groot verschil met de elfde plek van vorig seizoen. Werk aan de winkel dus.

Er was de afgelopen weken goed nieuws bij Fortuna Sittard. Mickaël Tirpan en Zian Flemming, normaliter belangrijke spelers in de ploeg, keerden een week geleden terug op de training na blessureleed. Beide spelers kwamen al in actie tegen Willem II en zullen ook nu weer kunnen meespelen. Lisandro Semedo staat nog wel langs de kant met een kuitblessure, terwijl ook Arianit Ferati weer inzetbaar is nadat hij door een coronabesmetting niet kon spelen.

Willem II1
Fortuna Sittard1

22/10/2021

Fortuna Sittard1
SC Cambuur0

16/10/2021

Fortuna Sittard1
NEC3

02/10/2021

Vitesse1
Fortuna Sittard1

25/09/2021

TOP Oss: Teaminfo en vorm

Afgelopen zomer zorgde TOP Oss voor een hoop vernieuwde interesse van de buitenwacht in het reilen en zeilen van de Brabantse club. Het haalde namelijk Bob Peeters, oud-speler van onder meer Roda JC en Vitesse, binnen als nieuwe trainer. De Belg moest aan de slag gaan met de klassieke laagvlieger en zag zijn team aangevuld worden met een hoop spelers die bij andere clubs niet meer nodig waren. Aan de nieuwe trainer de schone taak om van deze spelers een hecht team te maken dat voor frisse energie en goede resultaten in Oss kan zorgen.

Daarvan lukt nog maar weinig. En dat terwijl het seizoen zo goed begonnen werd. In de eerste vier duels werd driemaal gewonnen, van Excelsior (0-1), VVV-Venlo (2-1) en FC Dordrecht (3-0). Maar daarna kwam de klad er flink in. De 3-3 tegen ADO Den Haag mocht nog een knap resultaat genoemd worden, maar achtereenvolgens waren Roda JC (2-0), FC Volendam (2-3), De Graafschap (0-3), FC Eindhoven (2-1), FC Emmen (1-2) en Jong FC Utrecht (2-1) te sterk. Een enkel puntje uit acht wedstrijden; het moge duidelijk zijn dat de druk op Peeters inmiddels erg hoog wordt om voor goede resultaten te gaan zorgen.

Er zijn geen spelers die bij TOP Oss vanwege een blessure of schorsing verstek moeten laten gaan bij dit bekerduel, maar daarmee is ook al het goede nieuws gezegd. Vanwege de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken is de kans groot dat coach Bob Peeters voor wat nieuwe namen gaat kiezen. Zo kunnen Lorenzo Piqué, Grad Damen, Mathieu De Smet en Richonell Margaret mogelijk uitkijken naar speeltijd.

Jong FC Utrecht2
TOP Oss1

22/10/2021

TOP Oss1
FC Emmen2

15/10/2021

FC Eindhoven2
TOP Oss1

09/10/2021

TOP Oss0
De Graafschap3

01/10/2021

Quoteringen Fortuna Sittard – TOP Oss

Quotes bij Toto
Winst Fortuna Sittard: 1.91
Gelijkspel: 3.70
Winst TOP Oss: 3.50

Laatste resultaten Fortuna Sittard – TOP Oss

Van de laatste zes onderlinge wedstrijden tussen Fortuna Sittard en TOP Oss wist de Sittardse club er vier te winnen, tegenover twee nederlagen. Al deze duels werden gespeeld voorafgaand aan de promotie van Fortuna naar de Eredivisie in het seizoen 2017/18. Destijds wisten de Limburgers twee keer te winnen van TOP Oss. Op bezoek in het Brabantse werd het 1-2 en in eigen huis wist Fortuna met 4-0 te winnen.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Fortuna Sittard – TOP Oss

  • Fortuna Sittard wist de laatste vier duels op een rij te scoren.
  • TOP Oss staat inmiddels op zes nederlagen op rij en acht duels zonder de nul.
  • Beide Eredivisie-overwinningen van Fortuna werden in eigen huis behaald.
  • De laatste Ossche overwinning in de beker op een Eredivisieclub was in het seizoen 2004/05, tegen RKC Waalwijk.
  • De laatste drie onderlinge wedstrijden werden gewonnen door Fortuna.

Onze voorspelling voor Fortuna Sittard – TOP Oss

Fortuna Sittard is absoluut geen hoogvlieger in de Eredivisie en heeft moeite een goede vorm te vinden. Maar de bezoekers uit Oss zijn er nog veel erger aan toe en slaan zelfs een niveau lager modderfiguren. Wij voorspellen daarom: Winst Fortuna Sittard. Deze voorspelling levert je een quotering op van 1.91.

Toto
1.91
Winst Fortuna Sittard