18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FK Krasnodar – PAOK Saloniki voorspelling – wedden, quotes en tip 22 september 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: FK Krasnodar – PAOK Saloniki, Champions League kwalificatie
Aanvang: Dinsdag 22 september 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.30

Er zijn nog veel teams die strijden om een ticket voor de Champions League. FK Krasnodar en PAOK Saloniki zijn hier twee van en zij nemen het dinsdagavond tegen elkaar op. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op FK Krasnodar – PAOK Saloniki.

Eerste beproeving

Krasnodar speelde nog geen kwalificatiewedstrijd, dus dinsdag staat de eerste test op het programma. De laatste competitiewedstrijd zal voor veel zelfvertrouwen hebben gezorgd bij de Russische club, want het won met maar liefst 7-2 van FK Chimki. In die wedstrijd waren twee oude bekenden trefzeker. Marcus Berg opende de score en Tonny Vilhena maakte de vierde voor zijn team. Krasnodar was veel te sterk en won daarom terecht met grote cijfers.

De Russische competitie is al even bezig, want alle teams hebben zeven of acht wedstrijden gespeeld. Krasnodar staat op de derde plaats met veertien punten uit acht duels. Het valt op dat de ploeg veel scoort. Krasnodar maakte tot nu toe zeventien goals in die acht wedstrijden en dit is vooralsnog het meeste van alle teams in de Russische competitie.

Sterke kwalificatiereeks

PAOK heeft er al twee wedstrijden op zitten in de kwalificatie van de Champions League. De eerste tegenstander was Beşiktaş en de Grieken waren met 3-1 te sterk, waardoor ze doorgingen in de kwalificatiereeks. Daarna was Benfica de tegenstander en dit was op papier ook een erg lastige wedstrijd. PAOK was de mindere in het duel, maar het ging er zuinig met de kansen om. Daardoor won het uiteindelijk met 2-1 zonder veel kansen te creëren. Dit was goed nieuws voor Ajax, want door de uitschakeling van Benfica komt de Amsterdamse club in pot twee in plaats van pot drie.

In de competitie gaat het vooralsnog ook prima met de Griekse club, want het heeft na twee wedstrijden vier punten. Vorig seizoen werd Olympiakos vrij ongestoord kampioen, dus PAOK moet er dit keer voor zorgen dat het langer in het spoor van die club kan blijven.

Blessures

Beide clubs kunnen niet iedereen inzetten vanwege blessures. Zo moet Krasnodar verdediger Dmitri Stotskiy missen, omdat hij sinds juni geblesseerd is. Aan de kant van PAOK zijn er meer afwezigen. Douglas Augusto, Josep Misic en Rodrigo zijn namelijk allemaal niet inzetbaar door blessures. Zij zijn alle drie al een tijdje uit de roulatie en ze zijn niet op tijd fit voor het duel van aanstaande dinsdag.

Europese ontmoeting

Het is niet voor het eerst dat de clubs tegenover elkaar staan in een Europees duel. In 2015 speelden ze namelijk tegen elkaar in de groepsfase van de Europa League. De eerste wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel nadat beide ploegen met tien man verder moesten. In de tweede wedstrijd waren er meer goals, want toen won Krasnodar met 2-1 in een gelijk opgaand duel. Dit keer is Krasnodar ook de favoriet in het thuisduel, want een zege van de thuisploeg heeft een quote van 1.96 en een overwinning van PAOK 3.75.

FK Krasnodar – PAOK Saloniki tip

Het zijn twee teams die elkaar niet veel ontlopen. PAOK liet al zien dat het sterke tegenstanders kan verslaan in de kwalificatie en voor Krasnodar is het de eerste kwalificatiewedstrijd. In de competitie boekten allebei de clubs prima resultaten, wat ook aangeeft dat het een gelijk opgaande strijd kan worden. De tip voor FK Krasnodar – PAOK Saloniki is daarom ook dat het duel eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling heeft een quotering van 3.30.

FK Krasnodar – PAOK Saloniki Champions League-kwalificatie wedden

Quotes bij Toto
Winst FK Krasnodar: 1.96
Gelijkspel: 3.30
Winst PAOK Saloniki: 3.75