18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – FC Utrecht voorspelling – wedden, quotes en tip 23 september 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Feyenoord – FC Utrecht, Eredivisie wedden
Aanvang: zondag 23 september 2018, 12.15 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint en meer dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.90

Feyenoord wil zijn reeks van zes thuiszeges op rij in de Eredivisie uitbreiden. Dit zijn de tips, quotes en voorspellingen bij Feyenoord – FC Utrecht.

Schier onverslaanbaar in De Kuip

Feyenoord is ietwat achterop geraakt in de titelstrijd na het gelijke spel in Alkmaar. Op de zeperd in Doetinchem na scoorde Feyenoord tot nog toe in al zijn Eredivisieduels van dit seizoen. De duels tegen Excelsior, Heerenveen en NAC leverden in totaal zelfs twaalf goals op.

Feyenoord won 10 van zijn laatste 11 thuisduels in de Eredivisie. In de laatste 5 thuisduels van Feyenoord was er slechts één wedstrijd waarin er minder dan 4 goals vielen. Wedden op meer dan 3.5 goals tijdens Feyenoord – FC Utrecht heeft een quotering van 2.10. Voorspellen dat er meer dan 4.5 goals vallen bij Feyenoord – FC Utrecht is gequoteerd op 3.60.

Subtopper in verval

FC Utrecht heeft de status van subtopper, maar dat is aan de huidige stand op de ranglijst niet af te lezen. Slechts 1 overwinning in de eerste 5 Eredivisie-duels van 2018/2019 heeft er mede toe geleid dat de Domstedelingen op de 14e plaats zijn terug te vinden. Zorgwekkend is dat Utrecht geen van zijn laatste 9 uitduels in de Eredivisie won.

Klein lichtpunt is dat Utrecht in 4 van zijn 5 Eredivisie-wedstrijden dit seizoen tot scoren kwam. Wedden op beide teams scoren tijdens Feyenoord – FC Utrecht is gequoteerd op 1.55. Wedden op ‘Beide teams scoren in de wedstrijd? Nee’ heeft een quotering van 2.11.

Wedden op doelpuntenmakers

Robin van Persie scoorde tot op heden vier keer en is daarmee clubtopscorer. Twee keer was hij de maker van het eerste doelpunt in een Eredivisie-wedstrijd van Feyenoord. Wedden op Robin van Persie scoort het eerste doelpunt tijdens Feyenoord – FC Utrecht heeft een quotering van 4.30. Voorspellen dat Van Persie scoort tijdens Feyenoord – FC Utrecht is gequoteerd op 1.85.

Jens Toornstra maakte de afgelopen twee Eredivisie-seizoenen 22 goals. Daarvan scoorde hij er 21 in De Kuip. Wedden op een goal van Jens Toornstra tijdens Feyenoord – FC Utrecht is gequoteerd op 2.53. Steven Berghuis was vorig seizoen clubtopscorer van Feyenoord met 18 goals. Voorspellen dat hij een goal maakt tegen FC Utrecht heeft een quotering van 1.92. Wedden op Steven Berghuis als eerste doelpuntenmaker tijdens Feyenoord – FC Utrecht is gequoteerd op 4.50.

Recente onderlinge historie

FC Utrecht won in het seizoen 2014/2015 voor het laatst in De Kuip van Feyenoord. Feyenoord bleef sindsdien ongeslagen in al zijn duels met FC Utrecht. De Rotterdammers wonnen al hun 4 laatste thuisduels (inclusief bekerwedstrijden) tegen Utrecht.

Feyenoord scoorde in zijn vier laatste thuisduels tegen Utrecht telkens minimaal twee keer. In de laatste zeven thuiswedstrijden van Feyenoord vielen er telkens meer dan 2.5 goals. Wedden op Feyenoord wint en meer dan 2.5 goals is gequoteerd op 1.91. Voorspellen dat Feyenoord wint en meer dan 3.5 goals heeft een quotering van 2.90.

Gezien de overmacht in thuisduels is een aan te bevelen wedoptie ‘Feyenoord wint beide helften’. Wedden op Feyenoord wint beide helften is gequoteerd op 2.90. In de meest recente duels tegen Utrecht won Feyenoord vaak de eerste helft en eindigde de tweede helft in een gelijkspel. Wedden op Feyenoord wint de 1e helft heeft een quotering van 1.86. Voorspellen dat de 2e helft in een gelijkspel eindigt, is gequoteerd op 2.46.

Teamnieuws

Feyenoord mist verdediger Ridgeciano Haps vanwege een blessure. Nicolai Jörgensen keert waarschijnlijk terug in de basis.

FC Utrecht moet het zonder Urby Emanuelson stellen. Hij is geschorst. Sander van de Streek ontbreekt eveneens omdat hij nog niet voldoende hersteld is van zijn blessure.

Feyenoord – FC Utrecht tip

Feyenoord is in Eredivisie-duels doorgaans heer en meester in De Kuip. Recentelijk vallen er haast altijd meer dan 2.5 goals in duels van Feyenoord. FC Utrecht kende een tegenvallende start van het seizoen. Daarom is het niet onlogisch dat Feyenoord fors uithaalt. De tip bij Feyenoord – FC Utrecht is derhalve: Feyenoord wint en meer dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.90.

Feyenoord – FC Utrecht Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.47
Gelijkspel: 4.75
Winst FC Utrecht: 5.95