18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Utrecht – sc Heerenveen voorspelling – wedden, quotes en tip, 23 oktober 2021

Bob Ligthart

Winst FC Utrecht & Over 2.5 goals

Toto
1.94
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Zaterdagavond staan twee teams uit het linkerrijtje tegenover elkaar. Nummer drie FC Utrecht ontvang namelijk sc Heerenveen in eigen huis. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen.

FC Utrecht: Teaminfo en vorm

Utrecht staat weer met beide benen op de grond. In het afgelopen weekend verloor het met maar liefst 5-1 bij AZ nadat het vier wedstrijden op rij had gewonnen. Bij die zeges zat ook de 0-1 tegen Ajax. Die ene nederlaag tegen AZ is geen ramp, want Utrecht staat nog altijd op de derde plek in de Eredivisie. Alleen Ajax en PSV deden het tot nu toe beter.

De Domstedelingen krijgen doorgaans weinig goals tegen, maar tegen AZ ging het dus wel mis. Ze kregen tot nu toe tien goals tegen in negen wedstrijden, waarvan dus vijf in het duel van het afgelopen weekend. Daarvoor stond Utrecht dus maar op vijf tegengoals in acht duels.

De belangrijkste blessures bij Utrecht zijn Simon Gustafson en Tommy St. Jago. Ze misten allebei al een aantal wedstrijden en lijken wederom niet op tijd fit. Gustafson kampt met een enkelblessure en St. Jago met een knieblessure.

AZ 5
FC Utrecht 1

17/10/2021

Utrecht 3
Sparta 1

07/10/2021

Ajax0
Utrecht 1

03/10/2021

Utrecht 5
PEC Zwolle 1

25/09/2021

sc Heerenveen: Teaminfo en vorm

Heerenveen staat wat lager in het linkerrijtje. De Friezen staan momenteel met dertien punten op de achtste plaats. De verschillen zijn klein in een groot deel van het linkerrijtje. Zo is het gat naar nummer drie Utrecht bijvoorbeeld slechts vier punten. Bij winst komt Heerenveen dus erg dicht bij de tegenstander van zaterdag.

Het probleem bij Heerenveen is de wisselvalligheid. Dat kunnen we al zien in de laatste vijf resultaten. Twee zeges en drie nederlagen. In deze duels verloor de club van Feyenoord, Twente en Ajax. Dat is natuurlijk geen schande, maar ook van Fortuna Sittard en PEC Zwolle werd maar met een minimaal verschil gewonnen. Het is allemaal niet erg overtuigend.

De Friezen missen Pawel Bochniewicz al heel het seizoen. De verdediger scheurde deze zomer zijn kruisband en ligt er dus nog wel even uit. Rodney Kongolo is ook al een aantal wedstrijden afwezig wegens ziekte. Het is de vraag of hij erbij is tegen Utrecht.

Heerenveen 0
Ajax 2

16/10/2021

PEC Zwolle 0
Heerenveen 1

02/10/2021

Heerenveen 2
FC Twente 3

26/09/2021

Feyenoord 3
Heerenveen 1

22/09/2021

Quoteringen FC Utrecht – sc Heerenveen

Laatste resultaten FC Utrecht – sc Heerenveen

In het afgelopen seizoen kwam er twee keer geen winnaar bij de wedstrijden tussen Utrecht en Heerenveen. In de Domstad werd het 1-1 door goals van Gyrano Kerk en Henk Veerman. In Friesland eindigde het duel in 0-0. Dit keer levert een gelijkspel een quote van 4.45 op. De bookmakers zien Utrecht als favoriet met een quotering van 1.47. Voor Heerenveen staan de odds genoteerd op 5.70.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op FC Utrecht – sc Heerenveen

  • De laatste drie onderlinge ontmoetingen in de Eredivisie eindigden in een gelijkspel.
  • Henk Veerman is met 5 goals de topscorer van Heerenveen.
  • Anastasios Douvikas is met 4 goals de topscorer van Utrecht.
  • Heerenveen won in 2015 voor het laatst in Utrecht. 
  • Utrecht scoorde in de laatste 6 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling voor FC Utrecht – sc Heerenveen

Utrecht oogt sterk dit seizoen, maar kreeg vorige week de deksel aardig op de neus. Het zal zich deze week willen herstellen, wat voor extra motivatie kan zorgen. Heerenveen is nog wat wisselvallig en er mist nog wat overtuiging. Onze voorspelling is daarom dat FC Utrecht wint en dat er meer dan 2.5 goals vallen in de wedstrijd. Deze tip levert een quotering van 1.94 op.

Toto
1.94
Winst FC Utrecht & Over 2.5 goals