18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Barcelona – Valencia voorspelling – wedden, quotes en tip 25 mei 2019

Bob Ligthart

Aanvang: Zaterdag 25 mei 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Barcelona
Bookmaker: Toto
Quote: 1.61
In Spanje staat nog een erg belangrijke wedstrijd op het duel, namelijk de finale van de Copa del Rey. Barcelona en Valencia maken nog kans op deze prijs en willen die natuurlijk koste wat het kost winnen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die kunnen helpen bij het wedden op Barcelona – Valencia.

Oppermachtig in eigen land

Barcelona domineert al een hele tijd in Spanje, en zo ook dit jaar. Helemaal aan het begin van het seizoen won de club de Supercopa en Barcelona is ook de kampioen geworden. Zaterdag heeft het dus de kans om de derde prijs van dit seizoen te winnen. Dit zou betekenen dat Barcelona alle mogelijke prijzen in eigen land heeft gepakt dit jaar. De bookmakers zien dit wel gebeuren, want een overwinning van de Spaanse kampioen heeft een quote van 1.61.
De laatste weken boekt Barcelona wel wat mindere resultaten, maar dat komt met name omdat het al een tijdje kampioen is. Zo speelde het in het afgelopen weekend ook met 2-2 gelijk tegen Eibar, dat het seizoen als twaalfde is geëindigd. Met de vorm van Lionel Messi zit het nog wel goed, want hij was weer twee keer trefzeker voor zijn club.

Net niet

Valencia deed het erg goed in de Europa League, maar werd net voor de finale uitgeschakeld. In het tweeluik met Arsenal verloor het in totaal met 3-7 en de club focust zich nu dus vol op de Copa del Rey. Dit is nu namelijk nog de laatste kans om toch nog een prijs te pakken in dit seizoen. Dit wordt natuurlijk wel lastig en daarom heeft een zege van Valencia zaterdag ook een quote van 4.75.
De laatste weken gaat het goed met Valencia in de Spaanse competitie, want het won drie wedstrijden op rij en is daarmee als vierde geëindigd en speelt volgend jaar dus in de Champions League. In de laatste speelronde kwam het Real Valladolid tegen en Valencia boekte een zakelijke 0-2 zege op deze tegenstander.

Onbeslist

De ploegen troffen elkaar twee keer in de competitie en in deze duels lieten ze zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn. Het eerste duel liep namelijk op een 1-1 gelijkspel uit en later in het seizoen kwam er weer geen winnaar. Toen stond er aan het einde van de wedstrijd een score van 2-2 op het bord.

Barcelona – Valencia tip

Barcelona won tot nu toe alle prijzen in Spanje dit seizoen en kan het seizoen compleet maken door de Copa del Rey te winnen. De laatste tijd speelt het wat minder, maar dit komt ongetwijfeld door het feit dat het niet meer hoefde door het al behaalde kampioenschap. Valencia heeft net als Barcelona net niet de finale van een Europees toernooi gehaald en probeert nu de laatste kans te grijpen om een prijs te pakken. Toch lijkt het erop dat Barcelona ook weer deze prijs gaat pakken, want het is erg oppermachtig dit seizoen in eigen land. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Barcelona de finale gaat winnen en deze voorspelling heeft een quote van 1.61.

Barcelona – Valencia Copa del Rey wedden

Quotes bij Toto

Winst Barcelona: 1.61
Gelijkspel: 4.05
Winst Valencia: 4.75