18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Sevilla voorspelling – wedden, quotes en tip 7 maart 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Atlético Madrid – Sevilla, La Liga
Aanvang: Zaterdag 7 maart 2020, 16.00 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 2.22

In Spanje staat er een belangrijke wedstrijd om de Champions League-plaatsen op het programma. Atlético Madrid, dat vijfde staat, ontvangt Sevilla en die club bevindt zich momenteel op de derde plaats. Na dit duel kunnen de rollen zomaar omgedraaid zijn. In deze voorbeschouwing lees je onze voorspellingen over Atlético Madrid – Sevilla met daarbij de beste tips en quotes.

Geen titelrace voor Atlético Madrid

Atlético Madrid hoort concurrentie te bieden aan Real Madrid en Barcelona, maar dit seizoen lukt dat nog niet echt. De achterstand is inmiddels meer dan tien punten en de ploeg van Diego Simeone moet zich dus gaan richten op de plaatsen die recht geven op de Champions League. Hiervoor moet de club nog één plek stijgen, want het staat op de vijfde stek en de eerste vier spelen volgend seizoen in het prestigieuze toernooi.

De achterstand is slechts één punt tot Getafe en ook maar twee punten ten opzichte van Sevilla, dat derde staat. De kans is dus alsnog erg groot dat Atlético Madrid eindigt in de top vier van La Liga.

Vooral als het deze vorm weet vol te houden, want het is al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. In de competitie twee overwinningen en twee gelijke spelen en nog een zege op Liverpool in de Champions League.

Proberen een degelijk gat te slaan

Voor Sevilla geldt er maar één ding in het duel tegen Atlético en dat is het gat vergroten. De club kan het verschil vergroten naar vijf punten, wat natuurlijk even lucht geeft. Net als de club uit Madrid is ook Sevilla in goeden doen. Het is namelijk ook vijf wedstrijden op rij ongeslagen, maar dan met twee overwinningen en drie gelijke spelen.

Twee van die duels waren een gelijkspel tegen CFR Cluj, 1-1 en 0-0, waardoor Sevilla uiteindelijk op uit gescoorde doelpunten doorging in de Europa League.

Atlético en Sevilla zijn dus allebei bezig aan een goede reeks, maar de bookmakers zien de thuisploeg toch als de favoriet. Een overwinning van de club uit Madrid heeft een quote van 1.85 en een zege van de Spaanse nummer drie levert een quotering van 4.50 op.

Team informatie

Atlético kan niet met de sterkste elf starten, want José Giménez en Thomas Partey komen niet in actie. De Uruguayaanse verdediger kampt met knieklachten en de defensieve middenvelder is geschorst.

Ook bij Sevilla zijn er wat problemen met blessures en schorsingen. Zo zijn middenvelder Fernando en keeper Tomáš Vaclík niet fit genoeg om te spelen. Daarnaast mist Sevilla Óliver Torres, omdat hij een schorsing uitzit door teveel gele kaarten.

Geen bijzonder gelijkspel

Toen de teams eerder dit seizoen tegen elkaar speelden, werd het geen spektakel. Er was weinig verschil tussen de clubs te bekennen en dus was het wel lang spannend. Sevilla kwam in de 28e minuut op een 1-0 voorsprong, maar gaf deze in de 60e minuut uit handen. Dit was achteraf gezien dan ook een terechte uitslag. Dit keer heeft de voorspelling ‘gelijkspel’ een quote van 3.15.

Atlético Madrid – Sevilla tip

Beide teams doen het de laatste weken goed en de kans is dus groot dat het een gelijk opgaand duel wordt. Atlético is in eigen huis beter dan daarbuiten en scoort dan ook bijna altijd wanneer het thuis speelt. Sevilla scoort sowieso vaak, maakt niet uit of het uit of thuis is. Daarom is de tip bij deze wedstrijd: beide teams scoren. Deze voorspelling van Atlético Madrid – Sevilla heeft een quotering van 2.22.

Atlético Madrid – Sevilla La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst Atlético Madrid: 1.85
Gelijkspel: 3.15
Winst Sevilla: 4.50