18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Bayer Leverkussen voorspelling – wedden, quotes en tip 22 oktober 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Atlético Madrid – Bayer Leverkussen, Champions League
Aanvang: Dinsdag 22 oktober 2019, 18.55 uur
Beste wedtip: Winst Atlético Madrid
Bookmaker: Toto
Quote: 1.60

Het is weer tijd voor de Champions League en in groep D kan Atlético Madrid goede zaken doen als het afrekent met het Bayer Leverkussen van Peter Bosz. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Atlético Madrid – Bayer Leverkussen.

Gat slaan met de nummer drie

Op voorhand zag het er al naar uit dat het tussen Atlético Madrid en Juventus zou gaan in groep D van de Champions League. Deze clubs hebben na twee wedstrijden beiden vier punten, waarmee ze de nummer één en twee van hun poule zijn, met als tegenstanders Lokomotiv Moskou en Bayer Leverkussen. Atlético kan samen met Juventus een flink gat slaan, want mochten ze allebei winnen, dan is het gat met de andere twee concurrenten vier punten.
De Spaanse club staat er dus goed voor in Europa, maar toch is er nog niet te zeggen dat het echt in vorm is. Het won de laatste wedstrijd in de Champions League wel met 0-2 van Lokomotiv Moskou. De weken hierna ging het alleen wat stroever bij de ploeg van Diego Simeone, want in LaLiga speelde het gelijk tegen Real Valladolid en Valencia. Ondanks deze resultaten is Atlético dinsdag gewoon de favoriet. Een overwinning van de Spaanse club heeft namelijk een quote van 1.60.

Laatste kans?

Voor Bayer Leverkussen wordt het een lastige klus om door te gaan in de Champions League, maar als het dinsdag wint, zijn de kansen al een stuk groter. Bij verlies lijkt het doek toch wel echt te vallen voor Peter Bosz en zijn mannen. De Duitse club had er een stuk beter voor kunnen staan als het de eerste groepswedstrijd van Lokomotiv Moskou had gewonnen.
Het probleem van Bayer Leverkussen is de wisselvalligheid en de laatste weken zijn hier een goed voorbeeld van. Zo wint het de ene week van Augsburg met 3-0, maar verliest het een week later ook weer met 3-0 van Juventus. Een aantal dagen daarna speelt Bayer knap gelijk met 1-1 tegen RB Leipzig, en weer gaat het een week later mis. Het verloor namelijk met maar liefst 3-0 van Eintracht Frankfurt. Het is dus niet gek dat een zege van de Duitse ploeg dinsdag een quote van 5.50 heeft tegen Atlético Madrid.

Atlético Madrid een ronde verder

Twee jaar geleden kwamen Atlético Madrid en Bayer Leverkussen elkaar ook al tegen in de Chamions League. Toen niet in de groepsfase, maar in de achtste finale van het toernooi. Het eerste onderlinge duel werd een spektakel dat uiteindelijk in een 2-4 overwinning voor Atlético uitmondde. De ploegen leken al hun energie al in deze wedstrijd te hebben gestoken, want het tweede duel eindigde in een 0-0 gelijkspel. Dit keer zou een puntendeling een quotering van 3.65 opleveren.

Atlético Madrid – Bayer Leverkussen tip

Beide teams verkeren momenteel niet in een bloedvorm, dus daar is niet zoveel verschil in te zien. Het valt wel op dat Bayer Leverkussen heel erg wisselvallig is en Atlético Madrid toch wat constanter lijkt te zijn. De Spaanse ploeg speelt ook thuis dinsdag en heeft in de Champions League al laten zien dat het ook tegen een team als Juventus stand kan houden. De tip bij deze wedstrijd is dat Atlético Madrid wint en deze voorspelling van Atlético Madrid – Bayer Leverkussen heeft een quote van 1.60.

Atlético Madrid – Bayer Leverkussen Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Atlético Madrid: 1.60
Gelijkspel: 3.65
Winst Bayer Leverkussen: 5.50