18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ajax – Heracles Almelo voorspelling – wedden, tips en quotes 11 augustus 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Ajax – Heracles Almelo, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 11 augustus 2018, 18.30 uur
Beste wedtip: Ajax wint & houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 1.89

Net als vorig seizoen speelt Ajax zijn openingsduel in de Eredivisie tegen Heracles Almelo. De volgende voorspellingen, tips en quotes worden behandeld bij het wedden op Ajax – Heracles Almelo.

De goedlopende tandem Tadic-Huntelaar

Ajax heeft zichzelf een goede uitgangspositie verworven om de play-offs van de Champions League te bereiken. Toch zal het 2-2 gelijkspel in Luik aanvoelen als een nederlaag aangezien de Amsterdammers een 0-2 voorsprong in rook zagen opgaan.

In zijn laatste twee officiële duels scoorde Ajax vijf keer. Klaas-Jan Huntelaar en Dusan Tadic waren verantwoordelijk voor alle goals. Dat één van beide spelers tot scoren komt tegen Heracles is een voorspelling die aannemelijk is. Wedden op ‘Huntelaar scoort tegen Heracles Almelo’ heeft een quotering van 1.43 bij Toto. Voorspellen dat Dusan Tadic scoort in de wedstrijd Ajax – Heracles Almelo is qequoteerd op 1.84.

Duitstalige invasie

Heracles zag John Stegeman, na vier seizoenen als hoofdcoach in Almelo, vertrekken naar Go Ahead Eagles. Frank Wormuth is zijn opvolger. De Duitser had tussen 2010 en 2016 Duitsland onder-20 onder zijn hoede. Zijn laatste klus als trainer in clubverband was VfR Aalen in 2006.

In het kielzog van Wormuth zijn verschillende Duitstalige spelers naar Almelo gekomen. Keeper Janis Blaswich komt over van Gladbach, verdedigers Stephen Same en Maximilian Rossmann zijn afkomstig uit de 2. en 3. Bundesliga. Middenvelder Alexander Merkel werd gehaald van Admira Wacker. Heracles zag keeper Bram Castro terugkeren naar zijn vaderland België. Middenvelder Jamiro Monteiro ging voor 3 miljoen euro naar FC Metz.

Heracles speelde negen oefenduels in de voorbereiding. Uitschieters waren de zeges op Emmen (1-0) en Volendam (5-2). Minpunten waren de nederlagen tegen 3. Bundesliga-clubs Sportfreunde Lotte en SV Meppen. In meer dan de helft van de oefenduels vielen meer dan 2.5 goals. Wedden op meer dan 2.5 goals bij Ajax – Heracles Almelo heeft een quotering van 1.25. Lucratiever is de voorspelling dat Silvester van der Water scoort tegen Ajax. De rechtsbuiten was met vijf goals in de voorbereiding Heracles’ succesvolste schutter. Hij heeft een quotering van 4.90.

Aan te bevelen weddenschappen

De recente historie spreekt duidelijk in het voordeel van Ajax. De Amsterdammers wonnen acht van hun laatste elf duels tegen Heracles en hielden in zeven van die wedstrijden de nul. Dit decennium wist Heracles pas één keer te scoren op het veld van Ajax. Voorspellen dat Ajax wint en de nul houdt, is een logische optie. De quotering voor deze weddenschap ‘Ajax wint en houdt de nul’ bedraagt 1.89.

Ajax zal mogelijk al met zijn gedachten bij het returnduel tegen Standard Luik zitten. Daarom is het zaak niet te veel energie te verspillen tegen Heracles. Een comfortabele voorsprong in de eerste helft zou Ajax goed uitkomen. Voorspellen dat Ajax in de eerste helft het meeste aantal goals scoort, is gequoteerd op 2.75. De recente historie toont echter aan dat Ajax tegen Heracles vooral op dreef is in de tweede helft. Wedden op ‘Ajax scoort het meeste aantal goals in de tweede helft’ heeft een quotering van 1.95.

Tot slot is het interessant om te kijken naar het wedden op de maker van de openingsgoal en het aantal goals. Dit decennium waren er uitslagen van 4-0, 1-4, 4-1 en 6-0 in het voordeel van Ajax. Wedden op meer dan 3,5 goals is gequoteerd op 1.70. Wedden op meer dan 4.5 goals heeft een quotering van 2.60. Gezien de CL-voorrondeduels is de meest voor de hand liggende voorspelling dat Huntelaar, Ziyech of Tadic de openingsgoal maakt in het duel Ajax – Heracles Almelo. Huntelaar heeft een quotering van 3.25. Wedden op Ziyech of Tadic maakt het eerste doelpunt heeft voor elk van beide spelers een quotering van 4.75.

Ajax – Heracles Almelo tip

Ajax liet op Europees niveau vooralsnog een goede indruk achter. Een minder hoog aangeslagen opponent als Heracles zal normaliter geen problemen opleveren. Tip: Ajax wint & houdt de nul, bij Toto gequoteerd op 1.89.

Ajax- Heracles Almelo Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Ajax: 1.14
Gelijkspel: 7.75
Winst Heracles Almelo: 13.50