18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ADO Den Haag – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 23 december 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: ADO Den Haag – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: zondag 23 december 2018, 14.30 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.57

Traditioneel een makkelijke wedstrijd voor de Rotterdamse bezoekers: ADO Den Haag – Feyenoord. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Afhankelijk van sterspeler

ADO Den Haag beleeft een moeizamer seizoen dan vorig jaar. Na de zevende plek heeft de ploeg van Alfons Groenendijk het nu moeizamer. Volgens de trainer zijn de tegenstanders beter ingespeeld op het counterspel van de Haagse ploeg. Het resultaat is tot nu toe de elfde plaats met vijf overwinningen, vier gelijke spelen en zeven nederlagen (gemiddeld 1,19 punten per wedstrijd). Het doelsaldo is met 21-32 in het nadeel van ADO. Vorig jaar was het nog 1,38 punten per wedstrijd.

De resultaten van dit seizoen zijn minder maar de sterspeler van de ploeg is wel beter gaan voetballen. Abdenasser El Khayati maakte dit seizoen 10 van de 21 doelpunten van zijn ploeg en bij de andere elf doelpunten was hij vijfmaal aangever. De thuiswedstrijden van ADO leveren niet altijd even veel spektakel op. In de laatste vier wedstrijden in het Cars Jeans Stadion werden er maximaal twee doelpunten gemaakt. Tip: je kunt wedden dat dit tegen Feyenoord opnieuw gebeurt. De quote voor deze voorspelling is 5.25.

Knauw in eigen huis

Feyenoord kon lang teren op tot dusverre een prima seizoen. PSV en Ajax hebben een flinke afstand genomen op de ranglijst, maar Feyenoord stond maar vijf punten achter op nummer twee Ajax. Daarnaast werd ook van koploper PSV gewonnen, die zodoende voor het eerst tegen puntverlies aanliepen. Sterker nog: Feyenoord stond er maar net minder voor dan op hetzelfde moment in het kampioensjaar. Destijds hadden de Rotterdammers na 15 wedstrijden 36 punten en nu 35 punten.

Het vertrouwen van Giovanni van Bronckhorst en zijn team kreeg vorige week wel een flinke knauw. In de eigen Kuip, waarin Feyenoord schier onverslaanbaar leek, wist de ploeg geen potten te breken tegen Fortuna Sittard. Aan het einde van de wedstrijd stond de uitslag van 0-2 op het scorebord. Herstellen tegen ADO lijkt dan ook de doelstelling voor de Feyenoorders. Tegen FC Utrecht werd in de beker met 1-0 gewonnen. Winnen zonder doelpunt tegen zou lekker zijn voor Feyenoord. Wedden op de voorspelling dat dit opnieuw lukt, lijkt gezien de quote van 2.80 een mooie tip.

Onderlinge resultaten

Feyenoord zal zin hebben in deze ADO Den Haag – Feyenoord gezien het recente verleden. Van de laatste zes onderlinge wedstrijden werden er vijf gewonnen en eenmaal werd het gelijk. Het doelsaldo is met 4-17 ruim in het Rotterdamse voordeel.

Teamnieuws

ADO mist twee spelers: Trevor David en Ricardo Kishna zijn er niet bij tegen Feyenoord. Verder hoeft Alfons Groenendijk zich geen zorgen te maken.

Feyenoord mist wat meer spelers: Éric Botteghin, Jeremiah St. Juste, Ridgeciano Haps, Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen. Hierdoor mogen spelers als Tyrell Malacia, Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Dylan Vente uitkijken naar een basisplaats.

ADO Den Haag – Feyenoord tip

Voor deze ADO Den Haag – Feyenoord zijn de bezoekers favoriet ondanks het slechte resultaat van vorige week. De voorspelling dat de bezoekers winnen lijkt dan ook een goede om op te wedden. Tip: Feyenoord wint met een quote van 1.57 bij Toto.

ADO Den Haag – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst ADO Den Haag: 4.95
Gelijkspel: 4.15
Winst Feyenoord: 1.57