18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Lazio voorspelling – wedden, quotes en tip 13 april 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: AC Milan – Lazio, Serie A
Aanvang: zaterdag 13 april 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.20

In de Serie A staat een mooi affiche op het programma. AC Milan neemt het in eigen huis op tegen Lazio Roma. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel AC Milan – Lazio Roma.

Derde plek in het vizier

AC Milan staat op dit moment vierde in de Italiaanse competitie. De Milanezen hebben nog wel zicht op de derde plek. De afstand met stadsgenoot Internazionale bedraagt namelijk 5 punten. Milan won tot nu toe 14 keer en verloor 7 keer.

Vorige speelronde speelde AC Milan een uitwedstrijd bij koploper Juventus. Milan kwam op voorsprong in Turijn door een doelpunt van Krzysztof Piatek. Juventus kwam na een uur spelen op gelijke hoogte door een benutte strafschop van Paulo Dybala en Moise Kean zette in de 84e minuut de 2-1 eindstand op het scorebord. Milan bood goed weerstand maar kon uiteindelijk geen punten mee naar huis nemen.

Volgens de bookmakers is AC Milan favoriet voor het winnen van dit duel. Een quotering van 2.52 is verbonden aan een overwinning van Milan. Bij een Romeinse overwinning krijg je 2.70 keer je inzet terug en bij een gelijkspel 3.20.

Zevende plaats

Lazio is dit seizoen terug te vinden in de subtop van de Italiaanse competitie. De Romeinen staan met 49 punten op een zevende plaats. Er is nog volop zicht op de plekken 6 t/m 4. De afstand met Milan bedraagt slechts 4 punten. Een overwinning brengt Lazio heel dichtbij Milan.

Lazio speelde vorige wedstrijd gelijk tegen Sassuolo. Na 89 minuten stond Sassuolo nog met 1-2 voor, maar Senad Lulic zorgde er in de vijfde minuut van de extra tijd voor dat Lazio toch nog een punt overhield aan het duel met Sassuolo.

Onderlinge resultaten

AC Milan en Lazio Roma stonden maar liefst 161 keer eerder tegenover elkaar in het verleden. De statistieken zijn duidelijk in het voordeel van AC Milan met 68 overwinningen. De Romeinen wisten 31 keer te winnen en het eindigde 62 keer in een gelijkspel.

De laatste vier ontmoetingen eindigden allemaal in een gelijkspel (0-0, 0-0, 1-1, 0-0). Er vielen slechts twee doelpunten. Wedden op het feit dat er in dit duel minder dan 1.5 doelpunten vallen lijkt dan ook geen slechte optie. Bij Toto heeft dit een quotering van 3.30.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij AC Milan kan men geen beroep doen op Andrea Conti, Gianluigi Donnarumma, Suso, Giacomo Bonaventura en Lucas Paquetá.

Bij Lazio zijn Valon Berischa, Jordan Lukaku en Milan Badelj er niet bij tegen AC Milan.

AC Milan – Lazio tip

Voor beide ploegen staat er veel op het spel. Zowel AC Milan als Lazio wil de aansluiting met de ploegen die boven ze staan niet verliezen. De laatste vier edities eindigden allemaal in een puntendeling. Dit lijkt ook nu weer aannemelijk en de beste AC Milan – Lazio tip is dan ook dat het duel eindigt in een gelijkspel met een quotering van 3.20 bij Toto.

AC Milan – Lazio Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 2.52
Gelijkspel: 3.20
Winst Lazio: 2.70