Deze vrijdagavond staan er weer negen wedstrijden op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. FC Twente verdedigt de eerste plek, met negen punten voorsprong op Sparta en tien punten op Go Ahead Eagles. Ook in de strijd om plekken in de play-offs voor promotie is het nog erg spannend in de competitie. Nu heeft Toto een mooie actie in de Keuken Kampioen Divisie.

De volgende wedstrijden staan vrijdagavond op het programma. Jong Ajax en Jong AZ spelen pas op maandagavond tegen elkaar.

WEDSTRIJDEN KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE VRIJDAG 8 MAART 2019
RKC Waalwijk – SC Cambuur MVV – Almere City FC Eindhoven – Sparta
FC Den Bosch – Helmond Sport NEC – Roda JC TOP Oss – FC Twente
FC Volendam – Go Ahead Eagles Telstar – FC Dordrecht Jong PSV – Jong FC Utrecht

Voorbeeld

De actie van Toto is dat je je inleg terug kunt verdienen. Verlies je namelijk een voorspelling op een van bovenstaande wedstrijden doordat een team wel op voorsprong kwam maar alsnog verloor, dan krijg je je inzet terug als Free Bet. Als voorbeeld: vorige week speelden Sparta en RKC Waalwijk tegen elkaar. De bezoekers kwamen op 0-1, maar verloren toch met 2-1.

Deze promotie hoef je niet te selecteren of activeren, maar wordt automatisch toegevoegd. Verlies je je inzet op basis van één wedstrijd waarin het bovenstaande scenario zich voltrekt, dan krijg je een Free Bet ter waarde van maximaal 10 euro. Deze kun je tot en met vrijdag 15 maart inzetten.