18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Vitesse – Feyenoord wedden, tips en quotes 10 maart 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Vitesse – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: zondag 10 maart 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: meer dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.70

Plaats 3 in de Eredivisie is nog lang geen zekerheid voor Feyenoord. Daarvoor zullen de Rotterdammers hun prestaties op vreemde bodem drastisch moeten verbeteren, te beginnen in Arnhem. Dit zijn de wedtips en quotes voor Vitesse – Feyenoord.

Feyenoord wacht nog op zijn eerste uitzege in 2019

Drie achtereenvolgende zeges hebben Vitesse omhoog gestuwd naar plaats vijf in de Eredivisie. Plek 3 lijkt het maximaal haalbare, al is de achterstand van 7 punten op Feyenoord behoorlijk te noemen.

Thuiswinst op de Rotterdammers zorgt voor bijna een halvering van die kloof. Aangezien de Rotterdammers dit kalenderjaar nog geen wedstrijd buitenshuis wonnen, is de wedoptie ‘Vitesse wint’, gequoteerd op 3.45, er één om rekening mee te houden.

In de meest recente duels van zowel Vitesse als Feyenoord vielen de meeste goals in de tweede helft. Wedden op ‘in de 2e helft wordt het meest gescoord’ heeft een quotering van 1.94.

Vooral veel goals in de 2e helft

Feyenoord won geen van zijn laatste 5 uitwedstrijden in de Eredivisie. In 3 van die duels was het de tegenpartij die de score opende. Wedden op Vitesse scoort het 1e doelpunt heeft een quotering van 2.19.

In de 4 laatste uitwedstrijden van Feyenoord was het de tegenpartij die het laatste doelpunt van de wedstrijd scoorde. Voorspellen dat Vitesse het laatste doelpunt van de wedstrijd scoort, is gequoteerd op 2.20.

Dat er minimaal 2 goals in de tweede helft vallen, is zowel voor Feyenoord als Vitesse eerder regel dan uitzondering. Bij Vitesse was dat in 8 van de laatste 9 Eredivisie-wedstrijden het geval, bij Feyenoord vielen er in 10 van de laatste 11 competitiewedstrijden minimaal 2 goals in de 2e helft. De weddenschap ‘meer dan 1.5 goal in de 2e helft’ heeft een quotering van 1.90. Wedden op meer dan 2.5 goals in de 2e helft is gequoteerd op 3.60.

Aantrekkelijk geprijsde weddenschappen

Op basis van de meest recente competitieduels van Vitesse en Feyenoord mogen er minimaal meer dan 3.5 goals worden verwacht bij Vitesse – Feyenoord. De weddenschap van meer dan 3.5 goals heeft een quotering van 2.70. Feyenoord moet tegen Vitesse wellicht zijn 3e keeper opstellen aangezien Justin Bijlow ontbreekt en het meespelen van Kenneth Vermeer niet zeker is. Tonny Vilhena is eveneens een vraagteken.

Omdat Feyenoord dit seizoen slechts 3 uitduels in de Eredivisie won, is de weddenschap ‘Vitesse wint of X’ er één die een grote kans van slagen lijkt te hebben. De quotering van 1.63 is echter niet aan de hoge kant.

De weddenschap ‘Vitesse wint de wedstrijd Draw No Bet’, gequoteerd op 2.40, is veel lucratiever. Een eveneens aanlokkelijke weddenschap, gezien het feit dat Vitesse en Feyenoord veelal in de 2e helft scoren, is ‘Vitesse en Feyenoord scoren beide in de 2e helft’. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.90.

Vitesse – Feyenoord tip

Feyenoord won geen van zijn laatste 5 Eredivisie-uitduels. Vitesse verloor geen van zijn laatste 11 thuiswedstrijden in de competitie en won 8 van deze duels. In 5 van Vitesses laatste thuiswedstrijden vielen er telkens meer dan 3.5 goals. Tip voor het wedden op Vitesse – Feyenoord: meer dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.70.

Vitesse – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Vitesse: 3.45
Gelijkspel: 3.60
Winst Feyenoord: 2.07