18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Fortuna Sittard voorspelling – wedden, quotes en tip 4 oktober 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Fortuna Sittard, Eredivisie
Aanvang: Zondag 4 oktober 2020, 16.45 uur
Beste wedtip: Winst PSV, handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 1.54

PSV verloor dit seizoen nog geen wedstrijd en zondag speelt het tegen Fortuna Sittard, dat juist nog geen duel won. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PSV – Fortuna Sittard.

Eerste puntverlies

Het seizoen begon goed voor PSV op bezoek bij FC Groningen, want de club won met 1-3. Een week later leek het mis te gaan tegen FC Emmen door een fout van de nieuwe doelman Yvon Mvogo. Maximiliano Romero voorkwam een nederlaag voor zijn ploeg, want hij maakte de winnende in de 94e minuut. In speelronde drie liep PSV het eerste puntverlies op. Uit bij Heracles kwamen de Eindhovenaren niet verder dan een 1-1 gelijkspel in een vrij dood duel.

Donderdag plaatste PSV zich voor de Europa League door uit met 0-2 van Rosenborg te winnen. De Eindhovenaren creëerden betere kansen, wat uiteindelijk ook resulteerde in een terechte overwinning. Debutant Eran Zahavi was gelijk belangrijk voor zijn ploeg, want hij opende de score. Cody Gakpo bepaalde de uitslag op 0-2.

Strijd om degradatie

Fortuna Sittard moest vorig seizoen vechten tegen degradatie en het vervroegde einde van de competitie kwam de club niet heel slecht uit. Fortuna Sittard stond namelijk zestiende, wat aan het einde van het seizoen nacompetitie betekent. Er waren natuurlijk nog punten te behalen indien er was doorgespeeld, maar Fortuna balanceerde hoe dan ook op het randje.

Het nieuwe seizoen belooft vooralsnog niet soepeler te gaan verlopen. Fortuna Sittard staat na drie wedstrijden op slechts één punt. Dit is momenteel goed voor de vijftiende plaats, boven ADO, RKC en Sparta die nog op nul staan. Bij een nederlaag kan Fortuna zomaar in de degradatiezone belanden.

Weinig blessures

PSV moet twee spelers missen, want Érick Gutiérrez en Maximiliano Romero zijn allebei geblesseerd. Bij beiden is de knie het probleem. Het is niet bekend wanneer de spelers terugkeren, maar dat het bij Romero nog even duurt is wel duidelijk. Hij scheurde zijn kruisband tegen NS Mura, dus zijn seizoen zit er al vroeg op.

Ruime zege

Vorig seizoen werd het geen spannende wedstrijd tussen deze twee teams. PSV kwam na acht minuten al op 1-0 voorsprong. Voor rust bouwde de thuisploeg de voorsprong uit naar 3-0 en na de pauze liep PSV zelfs uit naar 4-0. Dit was nog niet de einduitslag, want Cody Gakpo maakte de laatste goal in de 84e minuut. 5-0 was daarom de eindstand. PSV gaat volgens de bookmakers weer een makkelijke overwinning tegemoet. Een zege van de Eindhovenaren heeft namelijk een quote van 1.20, terwijl een overwinning van Fortuna een quotering van 11.75 oplevert.

PSV – Fortuna Sittard tip

Het is wel duidelijk dat PSV de favoriet is zondag. De club is prima begonnen aan het seizoen en won vorig seizoen met speels gemak. Fortuna Sittard is niet sterk begonnen, waardoor het wel eens een grote uitslag kan worden. De tip voor PSV – Fortuna Sittard is daarom: Winst PSV, handicap -1. Deze voorspelling heeft een quote van 1.54.

PSV – Fortuna Sittard Eredivisie wedden

Quotes bij Toto
Winst PSV: 1.20
Gelijkspel: 6.30
Winst Fortuna Sittard: 11.75