18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Arsenal voorspelling – wedden, quotes en tip 17 juni 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester City – Arsenal, Premier League
Aanvang: Woensdag 17 juni 2020, 21.15 uur
Beste wedtip: Winst Manchester City & under 4.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

De Engelse Premier League is ook weer terug van weggeweest en het is gelijk tijd voor een mooie wedstrijd, namelijk Manchester City – Arsenal. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Onmogelijke opgave

Het kampioenschap is de laatste jaren de doelstelling van Manchester City, maar dit lijkt jaar lijkt dat doel onmogelijk. De landskampioen staat namelijk 25 punten achter op de koploper Liverpool en dit is wel een erg groot verschil. De club uit Manchester staat nu dus op de tweede plek. Zoals het er nu naar uit ziet, blijft het hier staan tot het einde van het seizoen. Leicester City is nu de nummer drie met vier punten minder en de andere clubs staan nog een stuk verder weg.

City kijkt niet graag terug op de laatste wedstrijd voordat de competitie stil kwam te liggen. Toen ging het namelijk met 2-0 onderuit tegen stadsgenoot Manchester United. De uitploeg had wel de overhand qua balbezit, maar United kwam tot betere kansen en dus ook tot goals.

Goede resultaten nodig

Het is niet het jaar van Arsenal. De club staat op de negende plek in de Premier League, waardoor het waarschijnlijk geen Europees voetbal gaat spelen in het volgende seizoen. Het is niet onmogelijk, want The Gunners hebben 40 punten en dit is vijf punten minder dan Manchester United dat vijfde staat. Dat is de plaats die recht geeft op de groepsfase van de Europa League.

Arsenal had liever geen onderbreking gehad, want het boekte goede resultaten in de laatste wedstrijden. The Gunners wonnen namelijk drie wedstrijden op rij voor de break. Newcastle, Everton en West Ham werden allemaal aan de kant gezet.

Topscorers

Beide clubs beschikken over een doelpuntenmachine, want bij zowel Manchester City als Arsenal loopt er een speler rond die nog de topscorer van de Premier League kan worden dit seizoen. Aan de kant van The Gunners is dit Pierre-Emerick Aubameyang. De spits maakte tot nu toe al zeventien doelpunten en is daarmee de nummer twee op de topscorerslijst van Engeland.

De meest productieve speler bij Manchester City is Sergio Aguëro. De Argentijn maakte dit seizoen zestien goals en gaf daarbij nog drie assists. Momenteel staat Jamie Vardy op de eerste plaats met negentien doelpunten, dus Aubameyang en Aguëro hijgen in zijn nek.

Snel beslist

Eerder dit seizoen was het verschil al snel gemaakt. Manchester City kwam na twee minuten al op voorsprong via Kevin De Bruyne. In de 40e minuut schoot de Belg zijn team naar een 0-3 voorsprong, nadat Raheem Sterling de 0-2 al had gemaakt. In de tweede helft gebeurde niet zoveel meer. Het was daarom een terechte 0-3 overwinning voor City. De bookmakers zien de regerend landskampioen nu ook weer als grote favoriet, want een zege van de club uit Manchester heeft een quote van maar 1.32.

Manchester City – Arsenal tip

City is de favoriet tijdens dit duel, want het staat een stuk hoger op de ranglijst en won eerder dit seizoen al met 0-3 van Arsenal. De clubs hebben nu al een tijdje geen wedstrijden meer gespeeld en zullen daarom waarschijnlijk het net minder snel vinden. De tip bij deze wedstrijd is daarom: Winst Manchester City & under 4.5 doelpunten. Deze voorspelling heeft een quote van 1.85 bij toto.

Manchester City – Arsenal Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Manchester City: 1.32
Gelijkspel: 5.30
Winst Arsenal: 7.50