Op onze website vind je veel wedtips. Deze kun je gebruiken om goede weddenschappen uit te zoeken, waarop je een mooie winst voor elkaar kunt krijgen. Deze winst kun je proberen te vergroten met een combinatieweddenschap. Toto doet er nog een stapje bovenop met de Combi Boost. Lees in dit artikel wat de Combi Boost inhoudt en hoe je er je voordeel mee kan doen.

Wat is een Combi Boost?

Eerst kijken we nog even naar een combinatieweddenschap en wat dit precies betekent. Zoals het woord al zegt: bij een combinatieweddenschap combineer je verschillende weddenschappen tot één nieuwe weddenschap. Het grote voordeel is dat je een hogere quotering bij elkaar speelt, het nadeel dat je een groter risico loopt dat je voorspelling niet klopt en je dus niks wint.

Kort door de bocht is de Combi Boost van Toto ook een combinatieweddenschap. Het grote verschil tussen een normale combinatieweddenschap en de Combi Boost is dat jij als wedder niet alle touwtjes in handen hebt bij de Combi Boost. Toto zelf maakt een combinatie van voorspellingen en bundelt deze tot één nieuwe weddenschap.

Je hebt zelf dus geen invloed op de combinatie en het lijkt dan op het eerste gezicht ook beter aan te raden om wel zelf een combinatie van voorspellingen te zoeken om op te wedden. Er is echter een extra voordeel dat de Combi Boost interessant maakt. Dit zit zit in het woord ‘boost’ verscholen. Toto zet een boost op deze weddenschap om de quote nog hoger te maken dan op het moment dat jij diezelfde combinatie maakt.

Wat zijn voorbeelden van een Combi Boost?

Wekelijks en soms dagelijks publiceert Toto nieuwe Combi Boosts, waaruit jij kunt kiezen. Hierbij zijn diverse varianten. Het wedkantoor kan ervoor kiezen om losse beschikbare voorspellingen te kiezen. Zo is een voorbeeld dat je bij Toto de Combi Boost kan inzetten op partijwinst van de tennissers Stéfanos Tsitsipás, Daniil Medvedev en Jo-Wilfried Tsonga. Wanneer zij alle drie ook daadwerkelijk winnen, krijg jij je winst.

Toto kan er ook voor kiezen een Combi Boost te geven op een voorspelling waar je normaliter niet op in kan zetten. Zo kiest de bookmaker er wel eens voor om bij een bepaalde speeldag van bijvoorbeeld de TOTO KNVB Beker, Keuken Kampioen Divisie of Eredivisie een weddenschap te maken over het aantal doelpunten. Je kunt inzetten op ‘meer dan 14,5 goals’ bijvoorbeeld, als er vier wedstrijden gespeeld worden.

In de bovenstaande gevallen gaat het om een weddenschap op korte termijn. Je kunt inzetten en je weet al na een dag of paar dagen hoeveel je gewonnen hebt met je inzet. Toto biedt ook weddenschappen aan op lange termijn. Een voorbeeld: je kunt voorspellen dat het Nederlands mannenvoetbalelftal de Nations League wint en het Nederlands vrouwenvoetbalelftal het WK voetbal voor vrouwen. Dat klinkt als een groot risico, maar daar staat ook een quotering van 40.00 tegenover.

Dan is er nog een laatste verschil tussen de bovenstaande voorbeelden en dat is als Toto de keuze maakt een Combi Boost te maken van verschillende sporten. Wanneer dit gebeurt, heeft het vaak een directe link met Nederland of Nederlandse sporters. Zo kun je begin 2019 inzetten op dubbele WK-winst: wint Max Verstappen de Formule 1 in 2019 en Michael van Gerwen het WK Darts in 2020. Dit levert gezamenlijk een quote van 13.00 op.

Waarom zou je een Combi Boost spelen?

Het voordeel van de Combi Boost is tweeledig. Ten eerste krijg je de kans op weddenschappen in te zetten die er normaal niet zijn. In het voorbeeld van de Eredivisiespeeldag krijg je het met losse voorspellingen nooit voor elkaar zelf deze combinatie te krijgen. Toto kan dat natuurlijk wel en dus kun je alsnog op deze weddenschap inzetten.

Daarnaast levert het een leuke quotering op. Het is een algemeen gegeven dat het doen aan combinatieweddenschappen interessant is vanwege de hogere quote, maar dat is zeker zo bij de Combi Boost. Door de boost maak je bij deelname kans op een grotere winst.

Wat zijn de risico’s van een Combi Boost?

Zoals altijd staat er ook iets tegenover een grotere mogelijke winst. Toto geeft namelijk pas een hogere quote op een weddenschap wanneer de kans op falen ook groter is. Op een zekerheid zet het wedkantoor wel een lage quotering, om de uitbetaling zo laag mogelijk te houden.

Dit risico is er sowieso wanneer je inzet op meerdere voorspellingen en besluit voor een combinatieweddenschap te gaan. Bij een Combi Boost is dat vaak nog iets groter, zeker wanneer Toto met creatieve weddenschappen komt zoals het bovenstaande voorbeeld van Verstappen en Van Gerwen. Beiden wonnen hun WK niet de vorige keer, dus dat kan je aan het denken zetten.

Blijf sowieso goed nadenken en goed onderzoek doen voor je een weddenschap plaatst. Dit wordt niet anders als je voor een Combi Boost gaat. Voel je je niet goed bij een weddenschap of twijfel je nog te erg, dan is het misschien beter om niet in te gaan zetten op die combinatieweddenschap. In dit geval kun je bijvoorbeeld beter wachten op een nieuwe Combi Boost, zelf een combinatie maken of toch voor een individuele weddenschap gaan.