18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – De Graafschap voorspelling – wedden, quotes en tip 9 februari 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Feyenoord – De Graafschap, Eredivisie
Aanvang: Zaterdag 9 februari 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Over 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.22

Feyenoord wil de nederlaag van vorige week wegspoelen. Het ontvangt zaterdagavond De Graafschap, dat inmiddels geen hekkensluiter meer is. Voor beide ploegen staan hele andere belangen op het spel. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Feyenoord – De Graafschap.

Van euforie naar blamage

Bij iedereen stond de 6-2 overwinning van Feyenoord op Ajax nog op het netvlies, maar een week later ging het mis voor de Rotterdammers. In een uitwedstrijd tegen het kleine broertje Excelsior ging het met 2-1 onderuit. Daaruit blijkt wel hoe wisselvallig het soms kan zijn bij Feyenoord. Toch verwachten de bookmakers geen problemen aanstaande zaterdag. Een overwinning van de Rotterdammers heeft namelijk een quote van 1.11.

 
Het kan zomaar dat Feyenoord zaterdag over De Graafschap heen walst in De Kuip. Het wil de nederlaag van vorige week natuurlijk van zich afspelen. Over 2.5 doelpunten heeft een quotering van 1.22. Als er meer dan 3.5 doelpunten worden gescoord, levert dit een quotering van maar 1.60 op.

Geen hekkensluiter meer

De Graafschap stond een tijdje op de laatste plaats, maar is daar nu vanaf. Het won vorige week namelijk van NAC, dat nu de rode lantaarn heeft overgenomen. De club uit Doetinchem pakte al zes punten na de winterstop, want het won ook al van Fortuna Sittard. Tussen die overwinningen zat een nederlaag tegen Excelsior. De bookmakers zien weinig kans voor De Graafschap tegen Feyenoord, want een overwinning van de nummer zeventien uit de Eredivisie heeft zaterdag een quote van 16.75.

 
Wat na de winterstop opvalt is het aantal doelpunten dat er in de wedstrijden van De Graafschap valt. In drie wedstrijden van de Superboeren vielen er maar liefst elf goals. Acht goals voor de club uit Doetinchem en drie tegen. Daarom lijkt over 2.5 doelpunten wel realistisch en die voorspelling heeft een quote van 1.22, zoals al eerder werd genoemd.

Verassend begin van het seizoen

Feyenoord leek op voorhand een makkelijk begin van het seizoen te gaan kennen. Het moest namelijk in de eerste wedstrijd uit bij De Graafschap spelen. Dit liep toch anders, want het was de club uit Doetinchem die gelijk wist te verassen in eigen huis. In de eerste helft kwamen de Superboeren op een 1-0 voorsprong door een goal van Fabian Serrarens. De tweede helft verliep nog veel slechter voor Feyenoord, want het kreeg twee rode kaarten en in de laatste minuut werd het zelfs 2-0. Zo was de eerste verassing van het seizoen in stadion De Vijverberg een feit.

Feyenoord – De Graafschap tip

De clubs wisselen allebei hun goede wedstrijden af met wat mindere duels. Wat wel opvalt zijn de vele goals die er worden gescoord in wedstrijden van de clubs. Feyenoord is natuurlijk de favoriet, maar verloor al wel eerder dit seizoen van De Graafschap. De tip bij deze wedstrijd is dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Feyenoord – De Graafschap heeft een quote van 1.22.

Feyenoord – De Graafschap Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.11
Gelijkspel: 8.60
Winst De Graafschap: 16.75