18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 11 november 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: AC Milan – Juventus, Serie A
Aanvang: zondag 11 november 2018, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 1.73

In de Serie A staan de nummers 1 en 4 tegenover elkaar: AC Milan – Juventus. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op dit duel.

Onzekere positie

AC Milan staat momenteel op de vierde plaats in de Italiaanse Serie A. Het verzamelde tot nu toe 21 punten. Van de elf wedstrijden won het er zes, verloor het er twee en speelde het er drie gelijk. Milan won vijf keer in de laatste zes competitiewedstrijden. De Milanezen zijn dus wel in goede vorm. Toch is er een aanzienlijk verschil in punten met koploper Juventus. Milan moet namelijk een afstand van tien punten zien te overbruggen. Een overwinning in een direct duel met De Oude Dame verkleint dat gat. De bookmakers zien AC Milan echter niet als de favoriet in dit duel. Een quotering van 4.85 is namelijk verbonden aan een overwinning van Milan. Bij een winstpartij van Juventus krijg je 1.73 keer je inzet terug en bij een gelijkspel 3.75.

In de Europa League is Milan alles behalve zeker van een plaats in de volgende ronde. In groep F zijn er namelijk maar liefst drie ploegen die nog kans maken op de volgende ronde. Het gaat om Real Betis (acht punten), AC Milan (zeven punten) en Olympiakos (zeven punten). Afgelopen donderdag ging Milan op bezoek bij Real Betis. In de 12e minuut kwamen de Malinezen op achterstand door een doelpunt van Lo Celso. Uiteindelijk maakte Suso in de 62ste minuut de gelijkmaker en dat was tevens ook de eindstand. Met nog twee wedstrijden te gaan is er nog volop werk aan de winkel voor de Italianen.

Zure nederlaag

Juventus leed een zure nederlaag in de Champions League. In de thuiswedstrijd tegen Manchester United voerde Juve veelal de boventoon. Het kwam ook op een 1-0 voorsprong door een prachtige volley van Cristiano Ronaldo. United hield het vooral bij verdedigen, maar stond plots naast Juventus door een goal van Juan Mata. Leonardo Bonucci maakte uiteindelijk het drama compleet voor de Italianen. Hij werkte in de laatste minuut de bal in eigen goal waardoor United er met de drie punten vandoor ging.

In de competitie gaat het Juve vooralsnog voor de wind. De 34-voudig kampioen staat met 31 punten op de eerste plaats. Het heeft dit seizoen nog altijd een ongeslagen status. Tien keer werd er gewonnen en slechts één keer gelijkgespeeld. Afgelopen wedstrijd wist het ook weer vrij eenvoudig te winnen, 3-1 van Cagliari.

Gezien het feit dat Juventus nog niet heeft verloren dit seizoen is een extra AC Milan – Juventus tip de ‘dubbele kans’. De optie ‘X of Juventus’ heeft een quotering van 1.12.

Onderlinge resultaten

AC Milan en Juventus stonden maar liefst 197 keer eerder tegenover elkaar. Juventus wist 79 keer de volle buit te pakken. AC Milan deed dat 60 keer en het eindigde 58 keer in een gelijkspel.

De laatste keer dat AC Milan thuis wist te winnen van Juventus was op 22 oktober 2016. Het werd destijds 1-0 voor de Malinezen.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij AC Milan zijn een zestal spelers afwezig. Het gaat om de volgende zes namen: Lucas Biglia, Mattia Caldara, Ivan Strinic, Giacomo Bonaventura, Davide Calabria en Gonzalo Higuaín.

Bij Juventus staan Emre Can en Douglas Costa aan de kant.

AC Milan – Juventus tip

AC Milan moet resultaat halen om in het spoor te blijven van Juventus. Juventus kan daarentegen uitgaan van eigen kracht. Daarbij komt nog het feit dat ze nog geen enkele wedstrijd verloren hebben. De beste AC Milan – Juventus tip is dat Juventus wint met een quotering van 1.73 bij Toto.

AC Milan – Juventus Seria A wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 4.85
Gelijkspel: 3.75
Winst Juventus: 1.73