18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur, voorspelling – wedden, quotes en tip 27 december 2020

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur, Premier League
Aanvang: Zondag 27 december, 20.15 uur
Beste wedtip: Harry Kane scoort
Bookmaker: Toto
Quote: 2.41

Tottenham Hotspur liep de laatste weken veel schade op in de titelrace. De ploeg van José Mourinho gaat nu op bezoek bij de Wolverhampton Wanderers, die bezig zijn aan een wisselvallig seizoen. Hier lees je voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur.

Weinig doelpunten

Wolverhampton Wanderers is de nummer elf van de Premier League. De equipe van Nuno Espírito Santo wisselt knappe overwinningen af met onnodige nederlagen. Een 2-1 overwinning op Chelsea werd opgevolgd met een 2-1 nederlaag tegen Burnley. De Wolves behaalden twintig punten uit veertien wedstrijden.

De spelers van de Wolves zijn op zoek naar doelpunten. Er werden slechts veertien doelpunten gescoord in evenveel wedstrijden. Raúl Jiménez, de topscorer van vorig jaar, liep een schedelbreuk op tegen Arsenal en zal nog lange tijd afwezig zijn. De doelpunten moeten nu komen van aanvallers Pedro Neto en Daniel Podence. Neto scoorde dit seizoen vier doelpunten, Podence scoorde drie keer.

Adama Traoré maakte dit seizoen zijn debuut voor de Spaanse nationale selectie. Bij zijn ploeg laat hij het dit seizoen echter nog niet zien. Traoré deed in vijftien wedstrijden mee, maar maakte nog geen doelpunt en gaf ook nog geen enkele assist. Dit is ook terug te zien in de hoge quotering voor het wedden op ‘Adama Traoré scoort’, die op 5.05 staat.

Kane en Son

Een aantal weken geleden stond Tottenham Hotspur bovenaan in de Premier League. Deze positie hebben de Spurs in de afgelopen drie wedstrijden weggegeven. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Crystal Palace, daarna won Liverpool met 2-1 en afgelopen weekend won Leicester City met 2-0 van de ploeg van Mourinho. Door deze matige resultaten is Tottenham gedaald naar de zesde plaats in de Premier League. De Spurs staan zes punten achter op koploper Liverpool.

Midweeks won Tottenham Hotspur met 3-1 van Stoke City, waarmee het zich kwalificeerde voor de halve finale van de League Cup.

In de Europa League eindigde Tottenham bovenaan in Groep J. In de volgende ronde komen de mannen van Mourinho uit tegen het Oostenrijkse Wolfsberger AC.

Het duo Harry Kane en Heung-Min Son doet het geweldig dit seizoen. Kane scoorde zestien keer en gaf dertien assists. Son maakte veertien doelpunten en gaf zeven assists. De teruggekeerde Gareth Bale scoorde dit seizoen drie keer en is dus minder op dreef dan de andere aanvallers. Wedden op een doelpunt van Kane heeft een quote van 2.41, wedden op een doelpunt van Son heeft een quote van 2.80.

Vorig seizoen

De Wolves wonnen de vorige ontmoeting tussen deze twee ploegen. In Londen eindigde het duel in 2-3. Eerder dat seizoen won Spurs met 1-2 op bezoek in Wolverhampton. Beide ploegen hadden aan het einde van het seizoen 59 punten. Het doelsaldo van Tottenham zorgde ervoor dat zij een ticket voor de Europa League wisten te bemachtigen en de Wolves niet.

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur tip

De ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur is lastig te voorspellen. De Wolves zijn erg wisselvallig dit seizoen. De Spurs begonnen zeer sterk, maar zijn bezig aan een moeizame reeks. Wat wel te verwachten valt is dat Kane scoort, want dat doet hij dit seizoen regelmatig. De tip is dus ook: wedden op ‘Harry Kane scoort’ met een quote van 2.41.

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto:
Winst Wolverhampton Wanderers: 3.35
Gelijkspel: 3.15
Winst Tottenham Hotspur: 2.17