18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wolverhampton Wanderers – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip, 29 augustus 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Wolverhampton Wanderers – Manchester United, Premier League
Aanvang: zondag 29 augustus 2021, 17.30 uur
Beste wedtip: Manchester United wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.75

Wolverhampton Wanderers wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Dit weekend neemt de ploeg het op tegen Manchester United. Deze ploeg kan eigenlijk geen punten verliezen als de club echt mee wil doen om de titel. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Wolverhampton Wanderers – Manchester United

Nieuwe trainer

Nuno Esperito Santo was jarenlang de trainer van Wolverhampton Wanderers. De Portugees wist met de Wolves te promoveren en goed te presteren. Santo heeft een transfer naar Tottenham Hotspur gemaakt en dus moesten de Wolves opzoek naar een nieuwe trainer. De club zit vol met Portugese invloeden dus het is niet zo gek dat er met Bruno Lage weer een Portugees aan de leiding is gekomen. Lage was trainer van Benfica voordat Jorge Jesus de trainer werd.

Het ging nog niet best met Wolverhampton in de eerste twee duels. Er werd verloren van Leicester City en Tottenham Hotspur. Beide wedstrijden verloor Wolves met 1-0. Momenteel staat de club zestiende, er is echter nog geen reden voor paniek. De club heeft een lastig programma gehad en na deze wedstrijd tegen United komen er wedstrijden aan waarin Wolves moet kunnen scoren. Toch zal een verrassing tegen Manchester United welkom zijn voor het moraal.

De terugkeer van een grootheid

Cristiano Ronaldo is een grootheid in Manchester United. Hier begon zijn succes in de Europese top van de voetballerij. De Portugees keert terug bij United en zal de club naar de titel willen leiden zoals hij jaren geleden al eens deed. De wedstrijd tegen Wolverhampton gaat hij waarschijnlijk niet halen, maar het moraal van de selectie moet zijn gestegen na dit nieuws. Ole Gunnar Solskjaer heeft nog met hem gevoetbald en zal na de interlandperiode het beste uit hem moeten halen.

United begon voortvarend in de competitie met een 5-1 overwinning op Leeds United. De positiviteit rond de club zakte iets na het gelijkspel tegen Southampton (1-1). Wil Manchester United zich gaan mengen in de strijd om de titel, dan moeten deze wedstrijden worden gewonnen. Tegen Wolves moet de club er dan ook weer staan. Raphaël Varane en Jadon Sancho werden al eerder gehaald in de zomer. Het valt op dat Varane (werkt aan fitheid op de training) nog geen minuten heeft gemaakt en Sancho ook nog niet in de basis is begonnen.

Teamnieuws

Wolves mist Pedro Neto, Jonny Otto en Daniel Podence tegen United. Vooral Neto zal worden gemist, hij was vorig seizoen erg belangrijk voor de club. Bij United worden Marcus Rashford en Alex Telles gemist. Rashford is weer begonnen met groepstrainingen, maar het is nog te vroeg om echte wedstrijden te spelen.

Vorig seizoen

Wolves verloor afgelopen seizoen twee keer van United. In de wedstrijd op Old Trafford wist United met 1-0 te winnen door een doelpunt van Marcus Rashford in de laatste minuut van de wedstrijd. Thuis in het Molineux Stadium verloor de ploeg met 1-2. Anthony Elanga en Juan Mata maakten de doelpunten voor United. Nélson Semedo maakte nog wel een treffer voor de Wolves, maar dat mocht niet baten.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United tip

Wolverhampton heeft het net nog niet gevonden dit seizoen en is dus niet lekker begonnen. Manchester United begon daarentegen uitstekend tegen Leeds, maar viel wat terug tegen Southampton. Nu de komst van Ronaldo is bevestigd zal de moraal bij de selectie zijn gestegen. Daarnaast hoort United deze wedstrijd ‘gewoon’ te winnen als het echt om de titel mee wil doen. Tip: wedden op ‘Manchester United wint’ met een quote van 1.75 bij Toto.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United Premier League wedden

Quotes bij Toto:
Winst Wolverhampton Wanderers: 4.40
Gelijkspel: 3.55
Winst Manchester United: 1.75