18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

VVV-Venlo – PSV, voorspelling – wedden, quotes en tip 11 april 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: VVV-Venlo – PSV, Eredivisie
Aanvang: Zondag 11 april 2021, 14.30 uur
Beste wedtip: PSV wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 1.64

PSV is vol in de strijd met AZ om de tweede plek in de Eredivisie. Beide ploegen hebben 58 punten, maar de Eindhovenaren hebben een beter doelsaldo. Dit weekend gaat PSV op bezoek bij VVV-Venlo, de ploeg van de topscorer Giorgos Giakoumakis. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op VVV-Venlo – PSV.

Giakoumakis en 16e plaats

Giorgos Giakoumakis is dé reden dat VVV nog op de zestiende plek staat. De Griekse spits heeft er dit seizoen al 24 doelpunten inliggen in 26 wedstrijden. Daarmee is hij met afstand de topscorer van de competitie. Donyell Malen, van PSV, staat tweede op die lijst met 16 treffers.

VVV staat zestiende in de Eredivisie met vier punten voorsprong op de Emmen, de nummer zeventien. Willem II, de nummer vijftien, heeft net als VVV 22 punten. Zeventiende betekent degradatie, zestiende nacompetitie en de vijftiende plaats veiligheid. VVV ploeg heeft alles nog in eigen hand en zal tegen PSV hopen op een stunt.

Jos Luhukay is sinds 17 maart de trainer van VVV. Voor zijn aanstelling had de ploeg zeven wedstrijden op rij verloren. Echter heeft VVV de twee wedstrijden onder leiding van Luhukay ook verloren. PEC Zwolle was met 2-1 te sterk en afgelopen weekend verloor de club ook met 0-1 van FC Groningen. Luhukay wil in eerste instantie op een gelijkspel inzetten, en dan hopen op Giakoumakis, die je wel om een boodschap kunt sturen.

Alles op de tweede plaats

Roger Schmidt, trainer van PSV, doet er met PSV alles aan om de tweede plek van de Eredivisie vast te houden. De club is in gevecht met AZ om deze plek. Vooral met het oog op volgend seizoen is de tweede plaats erg waardevol. Deze club komt namelijk terecht in de tweede voorronde van de Champions League. PSV kan dus verzekerd zijn van een Europees seizoen. Want als er wordt verloren in deze voorronde stroomt de ploeg door naar de Europa League. De tweede plaats is erg belangrijk.

PSV had het de laatste maanden lastig in de competitie. Er werden te veel punten weggeven en Ajax liep uit. De interland-break lijkt de ploeg goed te hebben gedaan en de tweede plek moet te verdedigen zijn voor de ploeg. Afgelopen wedstrijd tegen Heracles Almelo werd met 3-0 gewonnen. Donyell Malen, Denzel Dumfries én Mohamed Ihattaren wisten het net te vinden. Schmidt zal hopen op een herhaling van deze wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Teamnieuws

Luhukay moet Christos Donis, Danny Post, Meritan Shabani, Leon Guwara en Lukas Schmitz allemaal missen door blessureleed. Hierdoor zal hij even moeten puzzelen om een goed elftal op te stellen.

Schmidt mist Maximiliano Romero, Richard Ledezma, Mauro Júnior en Ryan Thomas. De Duitse trainer mist dus een aantal opties in de aanval. Dit zijn namelijk allemaal aanvallende spelers. Gelukkig heeft PSV genoeg andere opties voor deze posities en hoeft Schmidt zich dus niet heel veel zorgen te maken.

Vorige ontmoeting

Eerder dit seizoen in de ontmoeting in Eindhoven wist PSV te winnen. Jafar Arias, van VVV, maakte de 0-1 in Eindhoven. Daarna ging het bergafwaarts voor Venlo. Philipp Max, Olivier Boscagli, Cody Gakpo en Adrian Fein wisten allemaal te scoren en PSV won de wedstrijd uiteindelijk met 4-1.

VVV-Venlo – PSV tip

VVV wil natuurlijk gaan stunten tegen PSV. Dit lijkt een zware opdracht te worden. PSV lijkt weer in een betere vorm te komen en de doelpunten vallen redelijk gemakkelijk bij de Eindhovenaren. Daarom de tip: wedden op ‘PSV wint met handicap -1’ met een quote van 1.64 bij Toto.

VVV-Venlo – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto:
Winst VVV-Venlo: 9.45
Gelijkspel: 5.90
Winst PSV: 1.24