18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – FC Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 19 juni 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Sevilla – FC Barcelona, La Liga
Aanvang: Vrijdag 19 juni 2020, 22.00 uur
Beste wedtip: Winst FC Barcelona
Bookmaker: Toto
Quote: 1.87

Sevilla – FC Barcelona, een erg belangrijk duel in de strijd om het kampioenschap. Komt Barcelona ongedeerd uit de strijd of moet het gaan vrezen voor het verliezen van de koppositie. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op de eerstvolgende wedstrijd van de koploper.

Top 3

De huidige top drie ziet er als volgt uit: Barcelona, Real Madrid en Sevilla. Luuk de Jong en zijn teamgenoten staan dus momenteel bij de beste drie teams van Spanje en dit zou een erg mooie eindklassering zijn. Sevilla heeft 51 punten en het gat tot Real is acht punten. Dit is moeilijk te dichten, dus een derde plaats lijkt het hoogst haalbare. De club moet daarvoor concurrenten als Real Sociedad, Getafe en Atlético Madrid achter zich houden. Het verschil tot Atlético, dat zesde staat, is slechts vijf punten, waardoor het einde van de competitie nog voor veel verschuivingen kan zorgen.

Sevilla liet in de vorige speelronde kostbare punten liggen tegen Levante. In het uitduel kwam de Spaanse nummer drie niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Luuk de Jong kwam wel tot scoren, want hij maakte de enige treffer van zijn team.

Sterke hervatting

Barcelona gaat onverstoorbaar verder sinds de hervatting van La Liga. In de eerste week na de onderbreking won de club met 0-4 van Real Mallorca. Eerder deze week was Barça in eigen huis met 2-0 te sterk voor Leganés. Nu staat dus de eerste echte test sinds de hervatting van de competitie op het programma. Barcelona mag eigenlijk geen steekje laten vallen, want Real Madrid staat maar op een achterstand van vijf punten met één wedstrijd minder. Vooralsnog gaat het allemaal dus goed bij de koploper, maar het moet wel zo blijven presteren.

Wie bijna elke week presteert, is Lionel Messi. De Argentijn maakte in beide duels een doelpunt en daarmee staat de teller op 699 goals in zijn gehele carrière bij club en land. Messi kan zich in deze speelronde dus naar de club van 700 schieten. Hij voegt zich dan in een rijtje met Cristiano Ronaldo, Gerd Müller, Ferenc Puskás, Pelé, Romario en Josef Bican.

Team nieuws

Er zijn weinig dingen aan de hand bij beide teams, want Sevilla hoeft niemand te missen en bij Barcelona kan ook bijna iedereen meedoen. De koploper moet het alleen zonder Ousmane Dembélé en Samuel Umtiti doen. Die eerstgenoemde is al voor een lange tijd geblesseerd en zijn teamgenoot kreeg eerder deze week een gele kaart die hem een schorsing opleverde.

Spectaculaire ontmoeting

De teams kwamen elkaar al vroeg in het seizoen tegen en toen gebeurde er van alles. De wedstrijd was qua scoreverloop niet spannend, want Barça zou uiteindelijk met maar liefst 4-0 winnen. Veel goals dus, maar de club liep toch nog tegen een tegenvaller aan. Eigenlijk zelfs tegen twee. In de 87e minuut kregen namelijk Ousmane Dembélé en Ronald Araújo een rode kaart, waardoor Barcelona de wedstrijd met negen man eindigde. Dit keer is de koploper weer de favoriet, want een zege van de uitploeg heeft een quote van 1.87, terwijl een overwinning van Sevilla een quotering van 3.70 oplevert.

Sevilla – FC Barcelona tip

Zoals al eerder benoemd is Barcelona de favoriet om er vrijdag met de overwinning vandoor te gaan. De club is in vorm en daarbij speelt ook Lionel Messi gelijk weer goed na de onderbreking. Hij kan zijn 700e goal maken en dit zorgt ook voor een boost bij hem, waardoor hij zijn team kan helpen. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Barcelona wint. Deze voorspelling van Sevilla – FC Barcelona heeft een quotering van 1.87.

Sevilla – FC Barcelona La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst Sevilla: 3.70
Gelijkspel: 3.65
Winst FC Barcelona: 1.87