18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – AC Milan Serie A, voorspelling – wedden, quotes en tip 22 november 2020

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Napoli – AC Milan, Serie A
Aanvang: Zondag 22 november, 20.45 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.45

AC Milan is de koploper in de Serie A, Napoli staat derde en kan met een overwinning het gat met Milan dichten. Hier de voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Napoli – AC Milan.

Weinig goals

Napoli staat derde en heeft drie punten achterstand op koploper AC Milan.  Ondanks de derde plaats beleeft Napoli een wisselvallig seizoen. Knappe overwinningen worden vaak opgevolgd door onbegrijpelijke nederlagen. Zo werd er dit seizoen gewonnen van Atalanta en Real Sociedad, maar verloren van Sassuolo en AZ. 

Waar Napoli aan het begin van het seizoen de doelpunten aaneenreeg, scoort de ploeg uit Napels de laatste wedstrijden wat moeizamer. In de afgelopen zes duels scoorde Napoli maar zes doelpunten. Echter wist Napoli in deze wedstrijden het aantal tegendoelpunten te beperken. Er werden slechts vijf tegengoals gemaakt. Een doelpuntrijk duel valt niet te verwachten.

Hirving Lozano lijkt dan toch te gaan slagen bij Napoli. Na een heel zwaar eerste seizoen heeft hij inmiddels de smaak te pakken. Met vier doelpunten is de Mexicaan clubtopscorer in de Serie A. Ook all-time topscorer Dries Mertens is weer goed begonnen aan het seizoen. In de Serie A staat de Belg op twee goals en drie assists.

Zlatan 

AC Milan staat bovenaan in de Serie A. Onder aanvoering van Zlatan Ibrahimović pakten de Rossoneri al zeventien punten in de eerste zeven wedstrijden. De ploeg van trainer Stefano Pioli is nog ongeslagen in de competitie. Milan won onder andere de derby tegen Inter en alleen de duels tegen AS Roma en Hellas Verona eindigden in een gelijkspel. 

Ondanks de eerste plaats heeft AC Milan de afgelopen twee duels niet weten te winnen. In de Europa League was Lille met 0-3 te sterk. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak kwam Milan niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Hellas Verona. Zlatan miste in deze wedstrijd een penalty, maar scoorde toch nog in de 93e minuut en hield hiermee de ongeslagen status intact. 

Als je dit seizoen aan AC Milan denkt, denk je aan Zlatan Ibrahimović. De Zweed lijkt begonnen aan een tweede (of derde, of vierde…) jeugd. Met acht doelpunten in de competitie staat hij bovenaan de topscorerslijst. Zlatan had slechts vijf wedstrijden nodig om deze acht doelpunten te maken. De Zweedse superspits scoort gemiddeld bijna 1,5 doelpunten per wedstrijd. Kan hij ook het net laten bollen tegen Napoli? Wedden op een goal van Zlatan heeft een quote van 2.26.

Blessures

Napoli mist recordaankoop Victor Osimhen. De spits heeft een schouderblessure en zal naar verwachting een aantal weken ontbreken. Rechtsback Elseid Hysaj heeft het coronavirus en zal niet meedoen tegen AC Milan. 

Milan mist Rafael Leão door een blessure. 

Verleden

In het seizoen 2019/2020 eindigden de wedstrijden tussen Napoli en AC Milan allebei in een gelijkspel. In Milaan werd het 1-1, in Napels eindigde het in 2-2. AC Milan eindigde het seizoen uiteindelijk als zesde, Napoli werd zevende. De afgelopen jaren waren de onderlinge duels altijd spannend en lag het niveau heel dicht bij elkaar.

Napoli  – AC Milan tip

Napoli tegen AC Milan gaat een spannende wedstrijd worden. In de competitie is het verschil tussen de ploegen maar drie punten en ook de selecties lijken kwalitatief even sterk. Napoli is bij Toto de favoriet, mede door het thuisvoordeel. Toch valt te verwachten dat dit duel geen winnaar krijgt. De tip: Wedden op ‘gelijkspel’ met een quote van 3.45.

Napoli – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto:
Winst Napoli: 2.26
Gelijkspel: 3.45
Winst AC Milan: 2.90