18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Wolverhampton Wanderers voorspelling – wedden, quotes en tip 29 december 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester United – Wolverhampton Wanderers, Premier League
Aanvang: Dinsdag 29 december 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Manchester United & Over 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.78

In Engeland is het programma rond de feestdagen erg druk, waardoor de teams meerdere keren in actie komen rond kerst en oud en nieuw. Manchester United speelt dinsdag weer en doet dat tegen Wolverhampton Wanderers. In dit artikel staan voorspellingen tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Sterke reeks

Manchester United doet het prima dit seizoen in de Premier League. Het is al acht wedstrijden op rij ongeslagen en deze resultaten zorgen ervoor dat de club meedraait in de top van Engeland. United staat vierde met 27 punten, wat er vier minder zijn dan koploper Liverpool. Het ligt erg dicht bij elkaar in de top van Engeland, dus het kan er voor het nieuwe jaar nog helemaal anders uitzien.

De laatste wedstrijd van de club uit Manchester eindigde in een gelijkspel. United speelde zondag nog tegen Leicester City en na 90 minuten stond er een score van 2-2 op het bord. Hier schoten de clubs beiden niet veel mee op, want ze verloren allebei twee punten en dit was gunstig voor Liverpool. Het was vooral zuur voor Manchester omdat het wee keer een voorsprong weggaf.

Middenmoot

Wolverhampton moet wat betere resultaten boeken om richting de Europese plekken te klimmen. Het verloor vorige week voor de derde keer in de laatste vier competitieduels. Dit keer was het slecht draaiende Burnley met 1-2 te sterk. The Wolves kregen wel wat kansen, maar ze gingen hier niet zuinig mee om. Ze staan nu op plek twaalf en moeten uitkijken dat ze niet verder wegzakken op de ranglijst.

Het programma van Wolverhampton is zwaar zo tussen de feestdagen in. De club speelt zondagavond, 27 december, een wedstrijd tegen Tottenham en twee dagen later dus tegen Manchester United. The Wolves zouden dus zomaar met een slecht gevoel het nieuwe jaar in gaan.

Teamnieuws

Bij Manchester United zijn weinig problemen binnen de selectie, want er zijn geen belangrijke afwezigen. Bij Wolverhampton valt het ook mee. De club doet het al een tijdje zonder Renat Dadashov en Jonny Otto. Vorige maand kwam Raúl Jiménez daar nog bij door een schedelbreuk en dit is wel een aderlating voor The Wolves.

Laatste ontmoeting

De vorige confrontatie tussen deze teams eindigde in een bloedeloos gelijkspel. Manchester was iets dominanter, maar het duel ging redelijk gelijk op. De teams creërde wel kansen, maar ze kwamen geen van beiden tot scoren. Dit keer is United de grote favoriet, want een overwinning van de thuisploeg heeft een quote van 1.52 en een zege van Wolverhampton 5.85.

Manchester United – Wolverhamtpon Tip

United draait goed en is al lang ongeslagen in de Engelse competitie, terwijl Wolverhampton helemaal niet zo goed draait. De club verloor vorige week nog van laagvlieger Burnley en lijkt nu ook niet opgewassen te zijn tegen de club uit Manchester. De tip is daarom dat Manchester United wint en dat er meer dan 1.5 goals vallen. Deze voorspelling van Manchester United – Wolverhampton Wanderers levert een quotering van 1.78 op.

Manchester United – Wolverhampton Wanderers wedden

Quotes bij Toto
Winst Manchester United: 1.52
Gelijkspel: 3.95
Winst Wolverhampton Wanderers: 5.85