18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Atlético Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 21 oktober 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Bayern München – Atlético Madrid, Champions League
Aanvang: woensdag 21 oktober 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Bayern München wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.55

De titelverdediger van de Champions League speelt in de eerste wedstrijd tegen de nummer drie van de Spaanse competitie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Bayern München – Atlético Madrid.

Verwachtingen

Als er een club is op de wereld waar de verwachtingen hooggespannen zijn, dan is dat wel Bayern München. Vorig jaar won de ploeg de Bundesliga, de DFB-Pokal en de Champions League en dit seizoen zou dat weer moeten kunnen lukken. Thiago, Ivan Perisic en Philippe Coutinho vertrokken, maar met Bouna Sarr, Marc Roca, Douglas Costa en Leroy Sané werden weer nieuwe versterkingen ingevlogen. Nu is het devies om weer uit de startblokken te schieten in de Champions League.

Vorig seizoen bleek Bayern niet zomaar een dertien-in-een-dozijn-winnaar van de Champions League. Aan het einde van de rit had de ploeg van coach Hansi Flick elf wedstrijden gespeeld en deze allemaal winnend afgesloten. Dat was nog nooit eerder een club gelukt in het toernooi. Tip: ook dit seizoen is Bayern weer een van de grootste kanshebbers (zo niet de grootste). Je kunt wedden op de voorspelling dat ook dit jaar de finale wordt gewonnen. Deze voorspelling heeft een quote van 5.05.

Herkansing

Zou Atlético Madrid een keer een herkansing krijgen voor de verloren finales in de Champions League de het seizoenen 2013/14 en 2015/16? In beide gevallen was Real Madrid  te sterk. Saillant detail: ook in het seizoen ertussen en in het volgende seizoen 2016/17 waren de stadsgenoten van Real te sterk voor Diego Simeone en zijn spelers. De laatste twee seizoenen sneuvelde Atlético tegen Juventus en RB Leipzig. Zou het dit seizoen beter gaan?

Het eerste doel is duidelijk: de groepsfase moet overleefd worden. Achter Bayern München eindigen is geen schande, maar Red Bull Salzburg en Lokomotiv Moskou zijn een meer haalbare kaart. Een groot voordeel is de defensieve zekerheid, die je als tip voor je voorspelling kan gebruiken. De Madrilenen hielden de afgelopen drie wedstrijden op een rij de nul. Wedden op ‘Atlético Madrid houdt de nul’ levert je een mooie quote op van 5.85.

Onderlinge resultaten

In de seizoenen 2015/16 en 2016/17 stond de wedstrijd Bayern München – Atlético Madrid ook op het programma in de Champions League. Destijds wisten beide teams hun twee thuiswedstrijden met het minimale verschil te winnen. In dat laatste seizoen wonnen ze zelfs beiden met 1-0 in eigen huis.

Teamnieuws

De speler die Bayern München het meest gaat missen, is Leroy Sané. De linksbuiten zal waarschijnlijk vervangen worden door Kingsley Coman, al is nieuwkomer Douglas Costa ook een optie. Lucas Hernández hoopt de voorkeur te krijgen boven Alphonso Davies.

Luis Suárez behoudt bij Atlético Madrid zijn basisplaats ten koste van Diego Costa. Op de rechterflank gaat het tussen Ángel Correa en Marcos Llorente. Verdedigers José Giménez en Sime Vrsaljo zijn er sowieso niet bij, waardoor Kieran Trippier en Stefan Savic vrij zeker zijn van een basisplaats.

Bayern München – Atlético Madrid tip

Bayern München – Atlético Madrid: ook dit seizoen is Bayern een van de grote favorieten om de Champions League te winnen. Zodoende is de kans groot dat de Duitsers succesvol aan de groepsfase begint. Tip: wedden op de voorspelling ‘Bayern München wint’ met een quote van 1.55 bij Toto.

Bayern München – Atlético Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.55
Gelijkspel: 4.40
Winst Atlético Madrid: 5.60