18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Partner Websites

Interessante websites over sportweddenschappen en poker

Hartelijk welkom in onze partnerrubriek. Hier vindt u interessante links over sport en sportweddenschappen.

Wat is belangrijk bij een partnerschap / vriendschap?

Vriendschappen zijn voor elke mens van groot belang. Ze beïnvloeden ons denken en handelen. Onze vriendenkring drukt zijn stempel op onze ontwikkeling.

Dat is bij kinderen bijvoorbeeld heel sterk terug te zien. Iedere mens definieert vriendschap op een andere manier. Voor jongere mensen is vriendschap iets anders dan voor oudere mensen. Terwijl jongeren het misschien nog belangrijk vinden zoveel mogelijk vrienden te hebben, beperken ouderen zich tot enkele, heel goede vrienden.

De duurzaamheid van een vriendschap hangt van verschillende factoren af. De belangrijkste pijler van een goede vriendschap is echter vertrouwen. Zonder vertrouwen is een vriendschap niet mogelijk. Vertrouwen groeit langzaam, maar zodra het er is, heeft u de basis voor een langdurige vriendschap gelegd.

Het is belangrijk dat u bij vrienden uzelf kunt zijn en dat u met hen kunt praten over de dingen die u echt belangrijk vindt. Echte vrienden zeggen eerlijk wat ze van uw problemen vinden. Soms geven ze ook kritiek, maar dan wel zonder de bedoeling te kwetsen. Vrienden staan u in moeilijke tijden bij. Ze staan altijd voor u klaar.

Een hechte vriendschap betekent geven en nemen. De ene keer krijgt u meer dan dat u geeft, een andere keer is het net omgekeerd. Voor een echte vriend is dat niet van belang. Hij helpt u graag als het nodig is. Zo’n vriendschap moet u onderhouden. Soms ontbreekt daarvoor de tijd, maar vaak verricht een eenvoudig mailtje al wonderen.

In een vriendschap zijn ook de kleine dingen belangrijk. Vriendschap is niet alleen uren met elkaar kunnen praten, maar ook zwijgend naast elkaar kunnen zitten. Vriendschap is elkaar zonder woorden begrijpen.