18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internetpagina’s

Interessante internetpagina’s (overzichten, grappige pagina’s, nieuwspagina’s, enz.)

Hartelijk welkom bij de rubriek internetpagina’s van ons overzicht van sportweddenschappen.

Hier vindt u interessante links over de meest uiteenlopende thema’s op het internet. Ze zijn een bezoek meer dan waard.

Hier vindt u grappige pagina’s, overzichten en interessante pagina’s over de meest uiteenlopende onderwerpen.

U had hier graag een link naar uw pagina? Schrijf ons gewoon!

Hoe lang bestaat het internet al en wie heeft het uitgevonden?

Om de zaak niet moeilijker te maken dan ze is en gewoon een antwoord op de vraag te geven zou men kunnen stellen dat het internet het resultaat is van een project van het Amerikaanse ministerie voor landsverdediging.

De wieg van het internet staat dus in de Verenigde Staten, waar men er in het begin veel aandacht aan besteedde om computercapaciteiten zo goed mogelijk te gebruiken. De belangrijkste toepassing in de eerste jaren was natuurlijk e-mail.

Hiervoor was echter al vlug meer geheugenruimte nodig dan in die tijd beschikbaar was. De echte doorbraak van het internet kwam er met het “WWW” (world wide web) dat in 1989 in Genève ontwikkeld werd.

In 1990 werd het ook voor openbare doeleinden gebruikt en in 1993 kwam de eerste grafische webbrowser “Mosaic” op de markt. De uitvinding van het internet geldt als de tweede belangrijkste uitvinding na de boekdrukkunst, omdat het het leven van de mensen zo ingrijpend veranderd heeft.

Intussen kan via internet bijna alles worden afgehandeld, wat ertoe leidt dat het leven steeds sneller wordt.

Online shops, online betalingen… het is tegenwoordig allemaal geen probleem meer. Dat hebben we allemaal te danken aan een paar ijverige wetenschappers uit de Verenigde Staten.