18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Interwetten – Sportweddenschappen in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Wat maakt de online bookmaker Interwetten zo populair?

Interwetten werd in 1990 in Oostenrijk (Wenen) opgericht. Destijds nam het de weddenschappen nog via de telefoon aan. Sinds 1997 is Interwetten ook actief als online bookmaker.

In 2005 werd het hoofdkantoor verplaatst van Wenen naar Malta, maar er zijn uiteraard nog steeds zeer sterke relaties met Oostenrijk. Momenteel heeft Interwetten meer dan 1 miljoen tevreden klanten wereldwijd.

Aanbod weddenschappen

Interwetten heeft een breed aanbod van verschillende sporten waarop gewed kan worden.

Er kan worden gewed op sporten uit meer dan 70 landen. Wedden kan door middel van enkelvoudige weddenschappen, meervoudige weddenschappen, live wedden of systeem weddenschappen. Verder kan er ook worden gewed op verschillende speciale weddenschappen.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Klantenservice / support

De klantenservice van Interwetten is een van de meest populaire en beste in vergelijking met de concurrentie.

Helaas is de klantenservice echter niet beschikbaar in het Nederlands. In het algemeen worden vragen van klanten extreem snel, vriendelijk en correct beantwoord.

Contact met de klantenservice via:

  • E-mail: service.en@interwetten.com
  • Telefoon: 0035/623 276 355 (Engels gesproken)
  • Fax: 0035/623 276 444

Beoordeling: 9 (uit 10)
 

Interwetten in Nederland en België

Er bestaat momenteel nog geen Nederlandse versie van de website. Het is wel gewoon mogelijk om als Nederlander of Belg gebruik te maken van de diensten van Interwetten.

Ontwerp van de website, veiligheid, varia

De website van Interwetten is onlangs flink gemoderniseerd en is daardoor momenteel helemaal up-to-date met een modern design en uiterlijk. De individuele sporten en weddenschappen zijn makkelijk terug te vinden.

Ook qua veiligheid hanteert Interwetten de hoogste standaarden. Verder biedt Interwetten haar klanten een overzicht waar alle statistieken en informatie over voetbal en andere sporten kan worden teruggevonden.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Stortingsmogelijkheden / uitbetaling

Bij Interwetten staan de volgende betalingsmogelijkheden ter beschikking: Credit card (Visa, Mastercard, Diners Club), bankoverschrijving, Neteller, Moneybookers, Paysafecard, ClickandBuy, Paybox Giropay, Maestro, ukast, wedden vouchers en Online Bank Transfer (via Moneybookers). Voor sommige betaalmethoden zoals credit cards (2%), Neteller, ClickandBuy, Paybox, Paysafecard en ukash (3%) wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. De minimumstorting bedraagt 10 €.

Uitbetalen gebeurd bij Interwetten via: credit card(Visa), bankoverschrijving, Moneybookers. Per week is één uitbetaling gratis, voor elke extra uitbetaling wordt 5 € in rekening gebracht. In verband met veiligheidsredenen dient de eerste uitbetaling te geschieden via bankoverschrijving.

Live wedden / live streams / livescore

Met de vernieuwing van de website is ook het aanbod van live-weddenschappen bij Interwetten sterk verbeterd. Erg handig is de mogelijkheid tot het instellen van een standaard inzet, vervolgens kan door middel van een klik de live-weddenschap worden geplaatst (een-klik-bet). Dit is zeer interessant, zeker voor de liefhebbers van live-weddenschappen waarbij alles vaak zo snel mogelijk moet gaan.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Quotes

De quotes bij Interwetten zijn relatief gemiddeld vergeleken met andere bookmakers. Er zijn echter vaak interessante speciale weddenschappen waarbij Interwetten vaak de beste quotes aanbiedt.

Bovendien biedt Interwetten vaak de beste quotes voor de standaard favorieten zoals Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Inter Milan, AC Milan, Ajax, Anderlecht enz.

Dus als je regelmatig inzet op die clubs, ben je zeer zeker in goede handen bij Interwetten.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Totale beoordeling van Interwetten

Interwetten is een zeer symphatieke Oostenrijkse bookmaker die klanttevredenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Met betrekking tot de individuele sportweddenschap segmenten is Interwetten nergens terug te vinden in de absolute top, echter zakt het ook, verre van zelfs, nergens door de ondergrens.

Totale beoordeling: 8 (uit 10)

(online-wedden-bookmakers.nl)