18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbalwedden advies

Een aantal goede adviezen voor voetbalwedden

Voetbalwedden is het leukst wanneer u erin slaagt om met uw voorspellingen een mooie winst te behalen. Om u daarbij te helpen, geven we u op deze pagina op praktische wijze advies voor voetbalwedden. Hopelijk kunnen deze adviezen u helpen om uw kans op een mooie pay day aanzienlijk te vergroten!

bet365
Recensie
Beste bookmaker
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

Bekijk altijd wedstrijden waar u op inzet

Zegt u eens eerlijk: heeft u ooit wel eens ingezet op een wedstrijd waar u verder helemaal geen beelden meer van heeft gezien?

Als het antwoord “ja” is – en dat is bij de meeste mensen zo – dan is dat niet direct een ramp. Maar het is wel goed om u te realiseren dat voetbalwedden een spel van informatie is. Des te meer u kijkt, des te meer uw expertise toeneemt.

Nu hoeft u niet direct alles te gaan kijken, maar een belangrijk advies dat we u willen meegeven, is dat u op z’n minst wel die wedstrijden kijkt waarop u heeft ingezet. Zo krijgt u namelijk een beter beeld van hoe goed uw voorspelling was. Bovendien biedt het u tijdens de partij de kans om te improviseren met behulp van een andere weddenschap, als uw oorspronkelijke voorspelling niet uit blijkt te komen.

Zet niet alleen in op de winnaar of verliezer

Voor veel mensen gaat voetbalwedden niet verder dan de klassieke ‘1X2-weddenschap’. Of met andere woorden: inzetten op een winnaar, verliezer of het gelijkspel.

Hoewel dit de meest populaire en meest voorkomende weddenschap is, bieden alle online bookmakers nog veel meer verschillende soorten voetbalweddenschappen aan.

Zomaar een voorbeeld: Soms twijfelt u misschien tussen het inzetten op het gelijkspel of winst voor Team A. Geen probleem! Er is namelijk ook zoiets als de ‘Double Chance’, waarbij u op twee mogelijke uitslagen tegelijk kunt inzetten (zelfs op winst voor Team A óf winst voor Team B!).

Denkt u dat de kans op winst iets groter is dan de kans op het gelijkspel? Zet dan juist in op de ‘Draw no bet’, waarbij u wat meer uitgekeerd krijgt bij winst, en uw inzet terugkrijgt bij een gelijkspel.

Het zou wat ver gaan om hier al dit soort mogelijkheden te gaan bespreken, maar het punt moge duidelijk zijn. Door u zelf bekend te maken met andere soorten weddenschappen, heeft u telkens veel meer keuze, en wordt het vinden van een winstgevende weddenschap eenvoudiger!

Gebruik statistieken in uw voordeel

In vergelijking met de meeste andere sporten, wordt er in voetbal verbazingwekkend weinig gebruik gemaakt van statistieken. Een gemiste kans wat ons betreft, want hoewel resultaten uit het verleden nooit garanties bieden, kunnen ze zeker wel iets zeggen over de toekomst.

Veel bookmakers bieden op hun eigen website uitgebreide statistische informatie aan bij wedstrijden. Bij  ziet u bij iedere voetbalwedstrijd bijvoorbeeld een statistieke-symbooltje staan. Als u erop klikt komt u op een pagina met gedetailleerde statistieken, die veel zeggen over de vorm van de teams en de onderlinge resultaten.

Ons advies aan u is om zoveel mogelijk gebruik te maken van dit soort statistieken, omdat ze u kunnen helpen de juiste weddenschap af te sluiten!

Bedenk dat er soms geen goede weddenschap is

In voetbalwedden bent u altijd op zoek naar de meest interessante weddenschappen. U wilt immers zoveel mogelijk winst maken. Maar soms is het zo dat de noteringen simpelweg niet goed genoeg zijn om een inzet te verantwoorden. U kunt besluiten om dan alsnog in te zetten, maar dit raden we af.

Want hoewel het jammer is dat u geen kans heeft om te wedden, wint u in feite geld door ervoor te kiezen deze ‘slechte deal’ af te slaan.

Ironisch genoeg is misschien wel het belangrijkste advies voor voetbalwedden dus dat u soms beter geen weddenschap af kun sluiten.

Spreek een budget af met uzelf

In het heetst van de strijd kunt u zo overtuigd raken van een voetbalweddenschap, dat u besluit om hier extra groot op in te zetten. Hoe verleidelijk dit ook is: we willen u toch adviseren om hiermee op te passen.

Zo’n extra grote inzet kan namelijk ook verkeerd uitpakken. Als u op deze wijze meer verliest dan u eigenlijk prettig vindt, kan dat het plezier in het voetbalwedden ernstig verpesten.

Wees dus verstandig, en spreek van tevoren een budget af met uzelf.

Maak gebruik van bonussen

Als laatste advies willen we u graag wijzen op de verschillende bonussen die online bookmakers aanbieden.

Wie slim gebruikt maakt van deze bonussen, kan een flinke boost geven aan de winsten die hij met voetbalwedden behaalt!

Tip: bookmakers belonen vooral wedders die net een account hebben geopend. De bonus wordt vaak namelijk gekoppeld aan uw eerste storting. Het is daarom erg slim om bij verschillende bookmakers een rekening te openen, zodat u overal uw bonusgeld mee kunt pakken.