18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Unibet mobile – bij Unibet wedden met je mobiele telefoon

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Unibet mobile – bij Unibet wedden via mobiel of tablet

Als u graag mobiel wilt kunnen wedden, dan is Unibet Mobile misschien wel dé ultieme oplossing voor u. Op deze pagina bespreken we alle mogelijkheden van deze zeer populaire mobiele website voor online sportwedden.

Keuze tussen mobiele website en apps

Belangrijk om in het begin te vermelden, is dat Unibet twee mogelijkheid biedt voor mobiel wedden.

Een download is hier niet vereist, maar u heeft toch het gemak van een wedomgeving die speciaal is ingericht op uw mobiele apparaat.

Naast de standaard mobiele site biedt Unibet ook een aantal apps aan. Deze kunt u via de Google Play Store of Apple Store (afhankelijk van uw besturingssysteem) downloaden naar uw mobiele apparaat.

U kunt kiezen uit de volgende apps:

  • Unibet Pro – Een app die u alle mogelijkheden biedt voor mobiel wedden bij Unibet.
  • Football Stats Centre – Toont live scores en statistieken bij voetbalwedstrijden.
  • Unibet Sports TV Guide – Geeft een handig overzicht van alle uitzendingen op Unibet TV.
  • Tennis Livescore – Geef realtime updates over hoogtepunten en scores van tenniswedstrijden.

Hoewel al deze apps zeker erg handig zijn, hebben we het in de rest van dit artikel dus over het ‘gewone’ Unibet Mobile.

Het totaalpakket van Unibet Mobile

De mobiele website van Unibet is geschikt voor nagenoeg alle handheld apparaten, waaronder Android-telefoons, iPhones en ook iPads. Via Unibet Mobile heeft u toegang tot verschillende Unibet-producten, waaronder:

  • Sportwedden.
  • Casinospellen zoals roulette en blackjack.
  • Andere spelletjes zoals gokkasten, video poker en zelfs ook bingo.

Het fijne is dat alle spellen specifiek zijn (her)ontworpen voor uw mobiele apparaat, waardoor ze makkelijk te spelen zijn via een touchscreen.

Unibet Mobile: zeer gebruiksvriendelijk

Onze (en waarschijnlijk ook uw) aandacht gaat natuurlijk vooral uit naar het wedgedeelte van Unibet Mobile, dat zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen is.

Zodra u op de mobiele website komt ziet u ‘Betting’ gelijk bovenaan staan. Door erop te klikken gaat u naar het wedkantoor.

Hier worden direct de populairste weddenschappen getoond (met voetbal meestal bovenaan). Dit is een patroon dat zich door de hele mobiele website heen herhaalt.

Er is bij Unibet duidelijk goed nagedacht over hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beperkte schermruimte. Door telkens de populairste weddenschappen bovenaan te zetten, zult u bijna altijd snel de bet kunnen vinden waar u naar op zoek bent.

Scroll vanaf de wedden-homepage naar beneden om een specifieke sport te kiezen.

Bij iedere sport zal een pagina verschijnen met de belangrijkste weddenschappen bovenaan. Belangrijk om te vermelden is dat alle bets die u op de gewone Unibet site kunt vinden, ook beschikbaar zijn via Unibet Mobile. Dankzij de handige navigatie kunt u overal binnen een paar klikken zijn.

U zult merken dat er bovenin uw scherm altijd zogeheten ‘breadcrumbs’ verschijnen. Hiermee ziet u niet alleen waar in de site u precies zit, maar u kunt deze navigatie-links ook gebruiken om snel terug te gaan naar een vorige categorie.

Mobiel wedden met Unibet Mobile

Het wedden zelf kunt u doen door simpelweg op een notering te klikken. Erg handig is dat de betslip niet gelijk in beeld verschijnt. Deze kunt u onderin oproepen door op de balk ‘Show betslip’ te klikken.
Hierdoor kunt u zoveel bets toevoegen als u zelf wilt, en zelfs nog verder navigeren door de site als u wilt, vóórdat u in de betslip definitief uwe weddenschappen afsluit.

U zult direct bij het eerste gebruik merken dat dit allemaal vrijwel automatisch gaat, wat wel laat zien dat het ontwerp van Unibet Mobile goed geslaagd is.

Live Wedden en Unibet TV

Een groot extra pluspunt van Unibet Mobile, is dat u ook hier toegang heeft tot Live Wedden en Unibet TV.

Dit betekent dat u via uw telefoon rechtstreeks beelden van voetbalwedstrijden en andere sporten kunt volgen, waar u ook nog eens live op kunt wedden. Net als het pre-match betting op de mobiele site, werkt ook dit Live Wedden-gedeelte uitstekend.

Opmerking: Hoe soepel de beelden van Unibet TV worden getoond hangt natuurlijk wel enigszins af van de snelheid van de internetverbinding.

Bovenaan de homepage van Unibet Mobile staat direct een verwijzing naar alle Live Wedden-evenementen die op dat moment aan de gang zijn, dus als u wilt kunt u deze module eenvoudig en snel openen.

Conclusie

Unibet Mobile is een krachtige en toegankelijke mobiele versie van al het goede wat Unibet te bieden heeft, inclusief alle weddenschappen, Live Wedden en Unibet TV.

Veel sportwedders willen na het eerste gebruik van Unibet Mobile amper nog terug naar de gewone site. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien het aan niets ontbreekt op deze mobiele site. Het scherm is weliswaar iets kleiner, maar het design des te strakker en gebruikersvriendelijker.

Kortom: als u graag mobiel wilt sportwedden, dan is Unibet Mobile een echte aanrader!