18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Live wedden bij Unibet

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Zet rechtstreeks in op sportwedstrijden met live wedden bij Unibet

Via live wedden bij Unibet kunt u op sportevenementen inzetten terwijl deze bezig zijn. Via het gekoppelde Unibet TV kunt u niet alleen live wedden, maar ook live veel sportwedstrijden bekijken.

Veel mensen vinden deze manier van wedden op sport uitdagender en leuker dan de traditionele manier van wedden. In dit artikel leggen we uit hoe het live wedden bij Unibet werkt. Zo kunt u zelf ook eens uitproberen of het iets voor u is.

Verschillen tussen live en traditioneel wedden

Bij een traditionele weddenschap zet u voor aanvang van een sportwedstrijd in, waarna uw rol in principe is uitgespeeld. U kunt sommige van deze weddenschappen weliswaar ook tijdens de wedstrijd nog afsluiten, maar toch zijn er een aantal belangrijke verschillen met live wedden.

  • In live wedden zijn veel speciale bets opgenomen. Zo kunt u in een tenniswedstrijd bijvoorbeeld inzetten op de game of set die op dat moment wordt gespeeld. Soms is het zelfs mogelijk om in te zetten op welke speler het volgende punt gaat scoren!
  • De scores worden live getoond en de noteringen veranderen constant. Door uw inzicht te combineren met een juiste timing, kunt u in live wedden veel gunstigere weddenschappen afsluiten dan via de traditionele manier van wedden.
  • U volgt de wedstrijd niet alleen live via scores: via Unibet TV kunt u vaak ook rechtstreeks beelden bekijken van wedstrijden die verder niet op televisie worden uitgezonden. Dit is niet alleen leuk, maar geeft u ook veel beter de mogelijkheid om in te spelen op actuele gebeurtenissen.

Kijken en wedden in één scherm

Live wedden bij Unibet is een aparte module. Wanneer u live wedden bij een evenement aanklikt, verschijnt er een apart scherm waarop de score en andere actuele informatie bij de wedstrijd is te zien. Dit wordt allemaal doorlopend bijgewerkt. Het is in feite alsof u zelf bij het evenement aanwezig bent!

Dit geldt helemaal als er voor dit evenement ook een uitzending beschikbaar is. De beelden worden dan geïntegreerd in hetzelfde scherm, en kunnen desgewenst ook in een groter, uitgeklapt venster worden bekeken.

Naast scores en beelden, vindt u in hetzelfde live wedden-scherm alle weddenschappen die op dat moment beschikbaar zijn voor deze wedstrijd. Het betreft niet alleen de standaard weddenschappen zoals winnaar en aantal doelpunten, maar zoals eerder genoemd ook een aantal bijzondere weddenschappen zoals ‘Wie scoort het volgende doelpunt?’.

Anders dan bij de traditionele weddenschap, kunt u dus wedden op specifieke gebeurtenissen die op korte termijn zullen gaan plaatsvinden. Zo hoeft u minder lang te wachten op de uitkomst van uw weddenschap, waardoor het sportwedden interactiever en leuker wordt.

De noteringen bij de verschillende weddenschappen in live wedden veranderen bovendien voortdurend, en dus zijn er ook veel meer mogelijkheden om gunstige weddenschappen af te sluiten. Bent u degene die hiervan weet te profiteren?

Op welke sporten kunt u bij Unibet live wedden?

Het live wedden bij Unibet is beschikbaar voor een scala aan sporten, die allemaal terug te vinden zijn in de sectie ‘Live Betting’. Voetbal en tennis zijn de meest voorkomende sporten in live wedden, maar ook basketbal, ijshockey en handbal komen bijvoorbeeld regelmatig langs.

Ziet u het icoontje ‘TV’ staan bij een wedstrijd, dan worden er bij deze wedstrijd ook live beelden getoond.

Via de ‘Live Calendar’ kunt u zien welke sporten er de komende week allemaal beschikbaar zijn in Live Wedden. U kunt de kalender sorteren per dag, per sport en u kunt desgewenst ook alleen die wedstrijden laten zien waarbij ook beelden worden getoond.

Zo kunt u van tevoren al in uw agenda zetten wanneer u kunt gaan live wedden via Unibet!