18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bij Unibet storten met iDEAL

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Hoe kun je bij Unibet storten met iDEAL?

Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om bij Unibet te storten met iDEAL. Het antwoord: ja! Sterker nog: storten met behulp van iDEAL is bij Unibet zeer eenvoudig. In dit artikel laten we u zien hoe het precies in z’n werk gaat.

Een storting maken met iDEAL bij Unibet

Als u met Unibet geld wilt storten bij iDEAL, zult u om te beginnen een account nodig hebben bij deze bookmaker.

Dit is geheel gratis en erg makkelijk. U vult eenmalig wat persoonlijke informatie in en kiest een gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee u voortaan zult kunnen inloggen.

Belangrijk: de informatie die u geeft wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Er zal nooit worden gevraagd om gevoelige informatie. Omdat u met iDEAL gaat betalen, hoeft u ook zeker geen credit card gegevens en dergelijke te verstrekken. Alle stortingen verlopen via uw eigen omgeving voor internetbankieren, waardoor de veiligheid is gegarandeerd.

Om vervolgens te storten met iDEAL, klikt u nadat u bent ingelogd rechtsboven op de knop ‘Deposit’. Omdat u in Nederland woonachtig bent, zal waarschijnlijk direct iDEAL als betaalmethode worden geselecteerd.

Onder ‘Amount’ vult u het bedrag in dat u graag zou willen storten. Er zijn een aantal voorgeselecteerde bedragen om uit te kiezen, maar u kunt natuurlijk ook zelf een bedrag intypen. Zoals u ziet is het minimum stortingsbedrag 5 euro.

Als u tevreden met het ingevulde bedrag, klikt u onderaan op de rode knop ‘Continue’.

U komt voor de zekerheid nu eerst nog in een scherm waarin uw bestelling wordt samengevat. Maak van de gelegenheid gebruik om alles even te controleren, en klik dan op ‘Confirm’.

Hierna kunt u uw eigen bank kiezen uit de lijst, en via uw vertrouwde internetbankieren-omgeving de storting verder afronden.

Binnen maximaal 10 minuten (maar vaak sneller) zal het geld op uw rekening verschijnen!

De voordelen van iDEAL

Het belangrijkste voordeel van bij Unibet storten met iDEAL, is dat u gebruikt maakt van uw eigen vertrouwde en bekende omgeving voor internetbankieren.

Bovendien hanteren zowel Unibet als uw bank zeer strenge veiligheidsprocedures voor online betalingen. Hier merkt u verder niets van, maar het is fijn om te weten dat er voorzichtig wordt omgesprongen met uw geld, nietwaar?

Daarnaast is storten met iDEAL erg snel. U kunt vrijwel direct aan de slag met uw gestorte tegoed, in plaats van dat u dagen moet wachten, wat met andere betalingsmethoden vaak het geval is.

En ten slotte ook niet onbelangrijk: er worden geen enkele extra kosten in rekening gebracht bij een storting met iDEAL!