18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wolverhampton Wanderers – Manchester City voorspelling – wedden, quotes en tip 27 december 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Wolverhampton Wanderers – Manchester City, Premier League
Aanvang: vrijdag 27 december 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: winst Manchester City
Bookmaker: Toto
Quote: 1.41

Wolverhampton Wanderers en Manchester City gaan het direct na kerst in de Premier League tegen elkaar opnemen. Dit is onze voorbeschouwing voor Wolverhampton – Manchester City.

Goed seizoen tot nu toe

Wolverhampton is bezig aan een goed seizoen in Engeland. The Wolves staan op een knappe zesde plaats met 27 punten uit 18 duels. Wolverhampton won 6 keer, speelde 9 keer gelijk en verloor pas drie keer. De afstand met nummer vijf Sheffield United bedraagt slechts één puntje. Die plek geeft recht op deelname aan de (voorrondes van de) Europa League.

Afgelopen wedstrijd won Wolverhampton op bezoek bij Norwich City. Het kwam in de 17e minuut op een 1-0 achterstand, maar draaide de wedstrijd in de tweede helft helemaal om. Het werd uiteindelijk 1-2 voor de bezoekers.

Wolverhampton heeft een zwaar programma voor de boeg. In de aankomende vier wedstrijden treft het drie keer een tegenstander van formaat. In de competitie speelt het tegen Manchester City en Liverpool en in de derde ronde van de FA Cup treft het Manchester United.

Tweede plaats zal nu het nieuwe doel zijn

De achterstand van Manchester City op koploper Liverpool bedraagt nu elf punten. City vergaarde tot nu toe 38 punten. Het won 12 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 4 keer.

City won de laatste vier duels. In de Champions League versloeg het Dinamo Zagreb met 1-4. In de competitie zette het Arsenal (0-3) en Leicester City (3-1) opzij en in de League Cup won het van Oxford United (1-3). Met name de zege op Leicester City was een hele belangrijke. Hierdoor zijn de Citizens Leicester tot op één punt genaderd.

Wat denken de bookmakers van Wolverhampton Wanderers – Manchester City?

De thuisploeg is volgens de bookmakers niet de favoriet voor de winst. Een overwinning van Wolverhampton heeft namelijk een quotering van 6.55.

Manchester City krijgt het vertrouwen van de bookmakers, gezien de lage quotering van 1.41. Een gelijkspel staat gequoteerd op 4.60.

Terug in de tijd: stunt in het Etihad Stadium

Wolverhampton en Manchester City stonden dit seizoen al een keer tegenover elkaar. Toen zorgden The Wolves voor een absolute stunt. Ze wonnen door twee goals van Adama Traoré met 0-2 in het Ethiad Stadium in Manchester. Beide goals vielen in de slotfase van de wedstrijd (80e en 94e minuut).

Teamnieuws: City is op schot de laatste wedstrijden

Manchester City scoort er lustig op los de laatste weken. In de vier vorige wedstrijden trof het in totaal dertien keer doel.

Wolverhampton laat daarentegen zien dat het maar weinig wedstrijden verliest dit seizoen. Tot nu toe werd pas drie keer het onderspit gedolven, dat is één verloren wedstrijd minder dan City.

Wolverhampton Wanderers – Manchester City tip

De bezoekers zijn de favoriet voor de overwinning. Ze beschikken over een beter elftal (kwalitatief gezien) en staan hoger op de ranglijst. The Wolves hebben echter laten zien dat ze kunnen winnen van City. Desondanks lijkt een overwinning van Manchester City het meest voor de hand liggend. Dat is ook onze tip bij dit duel. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.41 bij Toto.

Wolverhampton Wanderers – Manchester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Wolverhampton Wanderers: 6.55
Gelijkspel: 4.60
Winst Manchester City: 1.41