18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

VVV-Venlo – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 17 maart 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: VVV-Venlo – PSV, Eredivisie
Aanvang: zondag 17 maart 2019, 12.15 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.29

VVV-Venlo ontvangt in eigen huis PSV. De koploper voelt nog altijd de hete adem van Ajax in de nek. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel VVV-Venlo – PSV.

Prima seizoen

VVV-Venlo is bezig aan een prima seizoen in de Eredivisie. De Venlonaren staan al geruime tijd in de middenmoot van de Eredivisie en mogen nog altijd hopen op een ticket voor de play-offs voor Europees voetbal. Op dit moment staat VVV op de tiende plaats met 32 punten uit 25 wedstrijden. De Limburgers wisten tot dusver negen keer te winnen. Verder werd er vijf keer gelijkgespeeld en elf keer verloren.

De laatste wedstrijd die VVV afwerkte was er een tegen Excelsior. In de eigen Koel werden de Kralingers met minimale cijfers verslagen: 1-0. De doelpuntenmaker aan Venlose kant was Johnatan Opuku. Hij zorgde op slag van rust voor de enige treffer in het duel. Zoals wel vaker het geval is geweest keepte Lars Unnerstal weer een uitstekende wedstrijd voor VVV. De Duitse doelman verrichtte een paar mooie reddingen waardoor Excelsior uiteindelijk met een kater huiswaarts keerde.

VVV-Venlo doet het dit seizoen aardig goed in eigen huis. Het verloor tot nu van Ajax (0-1), FC Emmen (2-3) en Heracles Almelo (0-1). De bookmakers zien echter PSV als favoriet voor de winst. Een lage quotering van 1.29 is verbonden aan een Brabantse overwinning. Een Venlose overwinning staat op 9.50 en een gelijkspel op 5.80.

Spanning is weer helemaal terug

De spanning rondom de titelstrijd in de Eredivisie is weer helemaal terug. Het verschil tussen PSV en Ajax bedraagt slechts twee punten. Na deze speelronde volgt de absolute kraker in de competitie. Op zondag 30 maart nemen Ajax en PSV het in de Johan Cruijff Arena tegen elkaar op. PSV kan zich dus geen misstap veroorloven.

De Eindhovenaren hebben tegen Excelsior een teleurstellende serie van drie gelijke spelen op een rij afgesloten. In Kralingen werd het vrij eenvoudig 0-2 voor PSV. De wedstrijd daarna ontving PSV provinciegenoot NAC Breda in Eindhoven. Men dacht op voorhand misschien dat PSV flink zou uithalen tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. Het werd echter ‘slechts’ 2-0. Op dit moment is het doelsaldo van Ajax beter dan dat van PSV (67 tegenover 62). Dit kan aan het einde van de rit gevolgen hebben voor de positie op de ranglijst. Het is dan ook niet zo gek gedacht dat PSV in Venlo aan het doelsaldo gaat werken. Wedden op het feit dat PSV in beide helften gaat scoren heeft een quotering van 1.80.

Onderlinge resultaten

VVV-Venlo – PSV stond 21 keer eerder op het programma. PSV wist veertien keer te winnen. VVV hield slechts twee keer de punten in Venlo.

Eerder dit seizoen in Eindhoven won PSV overtuigend met 4-0 van de Venlonaren. De laatste editie van VVV-Venlo eindigde in een forse nederlaag voor VVV. PSV won toen met liefst 2-5.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij VVV-Venlo staat Tino Susic aan de kant met een nog onbekende blessure.

Bij PSV zijn Ryan Thomas, Yannick van Osch en Maximiliano Romero afwezig vanwege blessures.

VVV-Venlo – PSV tip

PSV moet winnen in Venlo om Ajax op afstand te houden. Zeker in aanloop naar de topper van zondag 30 maart: Ajax – PSV. VVV won pas twee keer van PSV in eigen huis en zal het ook deze editie lastig krijgen. De beste VVV-Venlo – PSV tip is dat PSV wint met een quotering van 1.29 bij Toto.

VVV-Venlo – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst VVV-Venlo: 9.50
Gelijkspel: 5.80
Winst PSV: 1.29